El Diner: la sèrie d’animació per aprendre economia

11Onze consolida la seva aposta per l’alfabetització econòmica amb el llançament de El Diner, una sèrie d’animació per aprendre tot el que cal saber sobre els diners, l’economia i els mecanismes financers.

 

Els capítols es poden trobar a la categoria Aprendre i quan els usuaris els vegin podran respondre un breu qüestionari per avaluar els coneixements obtinguts. Amb els resultats, acumularan ‘Peles’, que es podran fer servir en el marketplace que 11Onze posarà en marxa per la seva comunitat.

I és que una de les línies estratègiques del projecte d’11Onze és apoderar la ciutadania, oferint-li tots els coneixements possibles sobre economia, sense trampes, perquè puguin prendre les decisions correctes amb els seus estalvis. “Volem que a través de la comunitat d’11Onze puguis aprendre sobre finances, aprendre sobre economia”, explicava la directora general Natàlia Cugueró en una entrevista recent .

El Diner és una producció original d’11Onze TV en col·laboració amb l’estudi d’animació Luee de Manlleu. Després d’haver col·laborat amb el canal Super3, el 3XL o d’haver convertit Gerard Piqué en el seu personatge del videojoc Pro Evolution Soccer, el director de projectes audiovisuals de Luee Àlex Roca encara orgullós el repte de El Diner. “Ens permet participar en un projecte clau com 11Onze des del principi. Un dels objectius de la sèrie és explicar conceptes molt complexes amb dibuixos molt simples”, assegura Roca, que afegeix que “una de les coses més sorprenents que hem après fent El Diner és que la majoria del que crèiem que sabíem sobre economia estava equivocat! I aquesta és la impressió que ens sembla que tindrà molta gent”.

En una conversa amb els treballadors, el president d’11Onze James Sène explicava que “el diner és tan important, és tan central a les nostres vides, que em sembla demencial que no s’expliqui a la gent d’on surt el diner”.

La sèrie, amb guió i veu de Toni Mata, tindrà un capítol d’estrena cada dimecres. Continguts educatius en obert per a la comunitat d’11Onze.

 

Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre 11Onze? Clica aquí per subscriure’t al nostre canal de Telegram

Veure la sèrie El Diner

11Onze 11Onze
 1. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Bravo!👏👏👏👏

 2. Josep RuaixJosep Ruaix says:
 3. Maria Blanca Boix CurósMaria Blanca Boix Curós says:
  Maria Blanca

  No hi entenc d economia.Aquestes lliçons em serveixen molt.Molt entenedores

 4. Manel LopezManel Lopez says:
 5. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  El diner es necessari per a poder viure i saber com utilitzar-lo es essencial,gracies

 6. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 7. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  “El món el mou el diner” la frase que tots hem sentit però que fem veure que no va per nosaltres. Gràcies per explicar-ho tan bé, i per la qualitat audiovisual.

Deixa una resposta

App Store Google Play