El Canut ja és a Apple!

Si aquest dimecres els clients ja es podien descarregar l’aplicació d’11Onze a Google Play Store, ara és el torn pels que utilitzen Apple. Descarrega El Canut i endinsa-t’hi! 

 

Us vam dir que us avisaríem el més aviat possible, i així és. L’App Store d’Apple ja permet descarregar la super app El Canut d’11Onze. El Canut és un moneder de moneders amb l’última tecnologia que permet als usuaris controlar les seves finances. L’aplicació és un hub de serveis financers i connecta en una sola aplicació tots els teus comptes i targetes. Pròximament, anirà ampliant els productes que ofereix als seus clients. 

A més, amb la super app d’11Onze, també podràs obrir comptes amb IBAN europeu de la mà de Weavr, el nostre primer proveïdor, i demanar una targeta virtual per fer pagaments amb el mòbil, així com una targeta física. El Canut també et permet fer transferències instantànies a qualsevol compte i consultar tots els continguts que publiquem a La Plaça. Ara, doncs, l’aplicació d’11Onze ja està disponible per a tots els telèfons, siguin d’Android o d’Apple. I, recorda, si tens algun dubte, els agents 11Onze estan 24 hores disponibles.

 

Si tens Apple, descarrega El Canut aquí.

Si tens Android, descarrega El Canut aquí.

11Onze s’està convertint en un fenomen com a primera comunitat fintech de Catalunya. Ara, llança la primera versió d’El Canut, la super app d’11Onze, per a Android i Apple. Des d’El Canut es pot obrir el primer compte universal al territori català.

11Onze 11Onze
 1. Daniela SimónDaniela Simón says:
 2. Laura León AmatLaura León Amat says:
  Laura

  Instal·lada i descobrint El Canut… Som-hi✊

 3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 4. Àlex PallarèsÀlex Pallarès says:
  Àlex

  Que es True Layer Console?!?!? Es on em redirigeix quan “linkeixo” un compte de Caixabank a aquí!!! I em diu que faci un SignIn. I si ho torno a provar, l,aprobació de link de saldo I moviment segons cxb está bé, però no hi ha cap dadá en el Canut i em torna a redirigir a la web true layer console…..

  • AlbertAlbert says:
   Albert

   Hola, Àlex. Estem al corrent d’aquesta incidència i estem treballant per solucionar-la. Hi ha alguns comptes que no s’estant enllaçant bé i, en comptes de redirigir-te a l app d’11onze, es redirigeix a la web del proveïdor de PSD2. De moment, et demanem paciència i que ho provis en un altre moment, més endavant. Gràcies per la teva comprensió!

   Fa 3 anys
 5. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Ara es ja un no parar

  • AlbertAlbert says:
   Albert

   Ja ho pots dir… i encara ho serà més en el futur pròxim. Gràcies, Alícia!

   Fa 3 anys
 6. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Ara serem més.

 7. David MateosDavid Mateos says:
  David

  Tots hi guanyarem.
  Segur!!
  Ànims i força al canut!!

 8. Sergi GinéSergi Giné says:
  Sergi

  Amb bugs…. espero que ho millorin aviat ja que no la puc utilitzar

  • Xavier says:

   Gràcies, Sergi. S’actualitza de forma regular. De totes maneres ens pots trucar perquè et puguem ajudar.

   Fa 3 anys

Deixa una resposta

App Store Google Play