Wondr_Tower_02 Wondr_Tower_02

11Onze i WONDR creant un banc amb ànima i propòsit

L’agència digital WONDR ha estat l’elegida per pilotar el desenvolupament de la plataforma tecnològica del banc 11ONZE. Amb la seva seu al cor del districte creatiu de Dublín, WONDR està inclosa en la llista dels ‘top 10’ estudis digitals, a nivell mundial. Per aquesta raó li hem preguntat al seu fundador:

  • Quines han sigut les raons per les quals una “boutique” del seu prestigi i que es pot permetre escollir amb qui treballar, hagi optat per escollir el banc 11Onze?

    A WONDR estem orgullosos d’haver rebut l’encàrrec de l’equip directiu d’11ONZE per establir la visió digital, el disseny i el desenvolupament d’un nou Banc Català que es posarà en marxa el 2021.

Creiem que és una oportunitat única, d’aquelles que sorgeix cada deu anys, la de poder formar part d’alguna cosa tant significativa; la creació d’un primer Banc Digital que permeti la cultura i doni la força al poble.

11ONZE serà un banc independent que donarà suport directament a la societat catalana proporcionant l’última tecnologia bancària per als ciutadans privats, autònoms i petites i mitjanes empreses.

Quan WONDR va parlar per primera vegada amb l’equip que lidera 11ONZE, vam saber immediatament que era una oportunitat única per crear més que un banc, una veritable marca cultural que situa la comunitat i la gent al centre.

11ONZE tindrà un paper significatiu i positiu en la societat mitjançant la creació de productes bancaris que proporcionin innovació genuïna i sobirania financera per als seus clients.

Diarmuid-Ó-Sé-WONDR-Founder

“Els catalans i els irlandesos ens entenem, tenim un vincle i respecte especial entre nosaltres. Compartim històries similars i un ethos comú d’orgull comunitari i cultural. El nostre equip creatiu està liderat per un català i esperem unir el nostre esperit per crear quelcom únic que oferirà el futur de la banca per a tothom.”

Wondr

11ONZE x Wondr

Equip Editorial Equip Editorial
  1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play