11Onze, convidada per Fintech Talents

FTT Embedded Finance & Super-Apps és un prestigiós esdeveniment organitzat per Fintech Talents, on una fantàstica llista de ponents parlaran de com el nombre de proveïdors de serveis financers s’està expandint ràpidament més enllà de la banca tradicional. Raul Arribas, CTO d’11Onze, és un dels conferenciants convidats.

 

FinTech Talents és una comunitat de més de 200.000 professionals i emprenedors que representen tot l’ecosistema fintech. Aquesta plataforma digital de prestigi internacional elabora informes sobre el món financer, publica articles de premsa especialitzada i organitza esdeveniments on experts del món fintech comparteixen els seus coneixements amb la comunitat.

Des de la seva creació, 11Onze s’ha centrat en l’educació financera de la seva comunitat a través de La Plaça, amb 11Onze Escola, 11Onze Check i les Fintech Talks. I ha estat nominada als UX Design Awards com a millor plataforma social. És per això que celebrem l’oportunitat de formar part d’aquest ecosistema fintech on el model d’Embedded Finance no només permet connectar serveis financers a qualsevol plataforma, sinó que està democratitzant la gestió del capital i patrimoni de la comunitat.

En aquest marc s’organitza FTT Embedded Finance & Super-Apps, un esdeveniment que tindrà lloc el pròxim 26 d’abril a Londres. Raul Arribas, CTO d’11Onze, compartirà escenari amb altres ponents d’empreses com Amazon, eBay, Deliveroo i un llarg llistat de les companyies més innovadores del sector. Una gesta gens menyspreable tenint en compte que 11Onze tot just celebra el seu primer aniversari.

Superant expectatives entre els millors

Com apunta Arribas, “em fa especial il·lusió que ens hagin convidat a aquest esdeveniment. Només cal mirar la llista d’empreses convidades per detectar que, fora de casa nostra, la tasca d’11Onze es veu i es valora enormement. Compartim acte i escenari amb empreses molt més grans i consolidades que nosaltres, líders europeus i mundials dels seus sectors”.

La conferència se centrarà en com ‘Embedded Finance’, o finances enllaçades, ha empoderat empreses per prestar serveis financers fora de la banca tradicional, i altres beneficis de la incorporació d’aquests productes i serveis a noves plataformes d’e-commerce. Tanmateix, conferenciants com Arribas parlaran de super apps com El Canut, moneders de moneders que apleguen en un únic lloc diverses funcions i serveis.

“Participaré en el panell “L’auge de les super apps”, compartint la visió d’11Onze sobre com construir aplicacions mòbils que ofereixin un gran ventall de serveis financers interessants als nostres clients, i que, a la vegada, resultin senzilles i intuïtives. La nostra manera de fer, sempre a prop dels nostres clients i oferint formació i coneixement, destaca sobre la resta d’empreses del sector, i interessa molt.”

En definitiva, un esdeveniment clau per aprendre sobre les tecnologies que permeten una connexió directa entre les institucions no financeres i els usuaris finals, i que fan possible fintechs com 11Onze, enfocades en el benefici de la comunitat.

 

11Onze és la comunitat fintech de Catalunya. Obre un compte descarregant la super app El Canut per Android i Apple. Uneix-te a la revolució!

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Premsa

11Onze lidera el model fintech

2min lectura

El 2021 va ser l’any del naixement d’11Onze i el 2022

11Onze

El 2022, 11Onze arriba el doble de fort

2min lectura

2021 ha estat l’any que ha vist néixer 11Onze. 2022 veurà com el

Premsa

“Tot en 11Onze és extraordinari”

5min lectura

La plataforma líder en el sector del processament deEquip Editorial Equip Editorial
 1. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Moltes felicitats, la feina ben feta i tot l’esforç i sacrifici, tenen recompensa😘

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Moltes gràcies, i sí, l’esforç i la feina ben feta solen tenir premi, cert… Moltes gràcies pel teu comentari, Manel!!!

   Fa 2 anys
 2. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Enhorabona a tot l’equip d’11!👍

 3. Jesus Manuel Nuňez TizadoJesus Manuel Nuňez Tizado says:
  Jesus Manuel

  Molt bé 👏👏

 4. Carles MarsalCarles Marsal says:
  Carles

  Molt bé, sempre a primera fila.👌

Deixa una resposta

App Store Google Play