El funcionament actual de la indústria càrnia, amb les macros granges, està generant molta controvèrsia pel tractament que reben els animals criats en elles, però també pel seu impacte mediambiental. T’has plantejat quin volum de CO₂ emeten, o quina és la seva aportació al transport de mercaderies? O encara millor, t’has plantejat un canvi d’alimentació per no contribuir a la petjada de carboni d’aquesta indústria?
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.
Sí, jo crec q per a bé o per a mal ja som conscients, ara falta el més dificil: deixar de fer les activitats tradicionals alimentaries i substituir-les per activitats saludables. Per exemple la electrificació de vehicles ja hi ha qui l’utilitza, o el reciclatge, o l’estalvi d’aigüa, compartir vehicle, reduîr el consum de greixos…etc. però em sembla una idea genial el consum de carn sintetica
Haurem de prendre consciència de si és sostenible, o no, continuar sense fer canvis en les nostres vides i en el nostre dia a dia… Moltes gràcies pel teu comentari, Jordi!!!
Per reflexionar-hi
La veritat és que sí Manel, ens hem de replantejar moltes coses en el nostre model de vida. El primer pas és ser-ne conscients.