11ONZE TV

L’impacte de la indústria càrnia

El funcionament actual de la indústria càrnia, amb les macros granges, està generant molta controvèrsia pel tractament que reben els animals criats en elles, però també pel seu impacte mediambiental. T’has plantejat quin volum de CO₂ emeten, o quina és la seva aportació al transport de mercaderies? O encara millor, t’has plantejat un canvi d’alimentació per no contribuir a la petjada de carboni d’aquesta indústria?

Silvia Garriga
  1. Jordi MorenoJordi Moreno says:
    Jordi

    Sí, jo crec q per a bé o per a mal ja som conscients, ara falta el més dificil: deixar de fer les activitats tradicionals alimentaries i substituir-les per activitats saludables. Per exemple la electrificació de vehicles ja hi ha qui l’utilitza, o el reciclatge, o l’estalvi d’aigüa, compartir vehicle, reduîr el consum de greixos…etc. però em sembla una idea genial el consum de carn sintetica

    • Jordi CollJordi Coll says:
      Jordi

      Haurem de prendre consciència de si és sostenible, o no, continuar sense fer canvis en les nostres vides i en el nostre dia a dia… Moltes gràcies pel teu comentari, Jordi!!!

      Fa 2 mesos
  2. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
    Manel

    Per reflexionar-hi

    • Silvia GarrigaSilvia Garriga says:
      Silvia

      La veritat és que sí Manel, ens hem de replantejar moltes coses en el nostre model de vida. El primer pas és ser-ne conscients.

      Fa 2 mesos

Deixa una resposta

També et pot interessar

Sostenibilitat

Episodi 8 | Persones: Les cooperatives agràries

16:52

Ramon Sarroca és el president de la Federació de Cooperatives

Sostenibilitat

Episodi 12 | Persones: Reciclant els purins

13:09

Dues associacions ramaderes d’Alcarràs han posat en

Sostenibilitat

L’Agenda 2030 i els impostos al CO₂

05:16

L’ONU és el fòrum on s’acorden alguns dels compromisos que



App Store Google Play