La DO Cava és una de les més conegudes de Catalunya. Formen part dels grans vins escumosos del món i es produeixen principalment al Penedès seguint el mètode tradicional que emula el mètode champenoise. L’èxit exportador del cava l’ha convertit en un dels productes més coneguts de casa nostra. Coneixem una mica millor aquesta denominació de la mà de l’agent Xavi Esteve.
Gràcies Xavier
Gràcies a tu, Daniela.
Hola! No hi ha imatge, oi? Almenys jo no en veig.
Hola, Eva, sí que hi ha imatge, és estrany que no la vegis. Clica sobre el botó que tens al costat de DO Cava o bé a la pastilla groga que diu veure ara.
Molt didàctic i molt interessant.
Gràcies, Pere, un xic llarg, però un bon escumós té el seu procés.
Molt bona explicació !!
Gràcies, Imma.
Brindem per la DO del cava ,gràcies Xavier
Una D.O. que es coneix arreu del món, hem de saber mantenir el nivell d’escumós de gran qualitat. Gràcies Alícia. Brindo amb tu.
👍
Gràcies, Joan
De pesat res de res. El món del vi és apassionant , potser perquè té vida, es mou, per això fa teranyines
Molt bona aquesta, Mercè. Gràcies