La Conca de Barberà, una comarca vitivinícola amb molta història: els romans, els monjos de Cister, les “catedrals del vi” com deia Àngel Guimerà per gaudir del nostre modernisme, on també neix la tradició del cooperativisme dels cellers… Etc. Avui us expliquem coses d’aquesta D.O. i la seva varietat Trepat.
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.
Gràcies Eve
Celebro que t’agradi! Per si és del teu interès, et recomano els altres vídeos que parlen de les diferents denominacions d’origen a Catalunya, on els meus companys les expliquem amb molt detall. Espero que també t’agradin😉
Els vins d’aquesta comarca, i la ruta del Cister, val molt la pena. Bon article.
Les seves condicions naturals, unides a la història i les tradicions, la converteixen en una zona privilegiada per cultivar vinya i elaborar vins excel·lents. Gràcies per la teva valoració, Pere 😊
Entre talls del video, que es notet un munt, vull pensar que aquesta noia coneix una mica el tema del què parla i no es dedica només a llegir….. però no…. es dedica a llegir i prou…. estaria molt bé com a tret diferencial que la persona que fa el video, no només conegui el tema, sinó que no llegeixi, o si més no no ho sembli. No és la primera vegada que ho comento….. però com amb algunes preguntes…. algunes coses queden al pou i no retornen.
Hola Miquel, els talls de vídeo responen a l’intent d’explicar la màxima informació de la forma més breu possible.
Abans de fer qualsevol article o vídeo, ens documentem i tractem de sintetitzar tota la informació, perquè sigui més fàcil d’entendre en tractar temes que poden ser complexes de resumir en 3/4 minuts.
Gràcies!
Quantes coses que no sabia! Genial al contingut
🙏
👍
💛