Menció a premsa internacional: “11Onze, el nou Banc comunitari digital atrau inversors privats.”

“Ser digital no comprometrà l’ambició d’11Onze d’oferir un servei personal” James Sène, Fundador i President d’11Onze Banc.

 

Amb aquestes paraules Sène presenta 11Onze a la comunitat internacional en la seva entrevista a Finextra, la principal plataforma i font independent de notícies i informació per a la comunitat de tecnologia financera mundial.

A continuació, podeu llegir tota la notícia en català publicada el passat 2 de Març 2021 originalment en anglès a Finextra.

Més de 148 inversors privats s’han convertit en accionistes fundadors d’un nou banc comunitari digital.

 

El nou banc ofereix una combinació de serveis bancaris de relació digital i tradicional, juntament amb una xarxa social privada i un mercat B2B.

L’inici es basa en el fort sentiment compartit per la comunitat catalana, que va esclatar fa cinc anys en una lluita per assegurar la independència d’Espanya.

Jordi Roset, copropietari de la cadena de combustible Petrolis Independents, explica la seva decisió de convertir-se en un accionista fundador: “No estic invertint en el banc com aquells accionistes que tot el dia miren al mercat de valors per veure si van fer un assassinat; per a mi és una inversió per al futur i el país.”

“A Catalunya vam veure molts grans bancs amb una llarga història aquí que van marxar després del referèndum d’independència de 2017. Això ens ha sorprès a tots. Tenir un banc comunitari com 11Onze, del qual sóc accionista fundador, em dóna la confiança que és aquí per a nosaltres i es quedarà aquí per a nosaltres, per a la nostra societat i el seu teixit empresarial”.

El fundador d’11Onze, James Sène, diu que ser digital no comprometrà la seva ambició d’oferir un servei personal.

James Sene

“Quan els bancs van ser digitalitzats, inevitablement es van distanciar dels seus clients. Els clients solen ser servits per bots o estranys al final d’una línia telefònica. 11Onze porta l’experiència del banc local a un món digital. Tots els clients hi seran connectats a un membre dedicat d’11Onze que coneixen pel seu nom. No es tracta simplement de ser i fer digital, sinó també de mantenir-lo local, privat i íntim”

Podeu llegir la notícia original en anglès a Finextra aquí

 

11Onze 11Onze
  1. Daniela SimónDaniela Simón says:
  2. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
  4. AlbertAlbert Chic Giménez says:
    Albert

    Un gran repte, en què treballem de valent: ser digitals i físics alhora, amb aquella interacció humana propera i empàtica que tota persona desitja i aprecia.

Deixa una resposta

App Store Google Play