“CISI certifica a més de 50 agents” Funds Society

Funds Society, publicació de referència per professionals de la inversió, ens explica com el Chartered Institute for Securities & Investment (CISI) ha certificat a més de 50 agents d’11Onze.

 

“El Chartered Institute for Securities & Investment (CISI), certificador internacional del sector financer, ha examinat a més de 50 agents de la comunitat fintech 11Onze, que té seu a Londres, està dirigida al mercat català i oferirà els seus serveis financers pròximament a particulars i empreses.

El mig centenar de professionals han rebut formació a través de l’Institut Financer IFA, amb seu a Barcelona, centre de formació acreditat pel CISI. Els agents han estudiat la qualificació Introducció Internacional als Valors i la Inversió, reconeguda per la CNMV per a complir amb MiFID II, la directiva europea de mercats d’instruments financers.

Humanitzar l’atenció

En la seva primera fase del llançament, 11Onze ha apostat per mig centenar d’agents humans com a alternativa als chatbots d’intel·ligència artificial i als centres de trucades que abunden en el sector financer per a l’atenció i l’assessorament als consumidors. L’equip oferirà als clients de la fintech informació i assessorament personalitzats sobre les seves finances personals per a ajudar-los a prendre decisions informades i encertades; és paritari quant a gènere i equilibrat quant a edat, i està coordinat per Lara de Castro. L’entitat ha presentat als professionals i als clients —amb els quals comparteixen una xarxa social privada, La Plaça— mitjançant càpsules de vídeo en les quals mostren el seu perfil personal i professional i la seva vida quotidiana.

Presidida per James Sène i amb la innovació i la proximitat per bandera, 11Onze ha nascut gràcies a la iniciativa de prop de 150 accionistes fundadors i es defineix com a comunitat financera digital en la qual es comparteix coneixement entre iguals per a aconseguir el benestar financer i s’assessora els clients perquè planifiquin el seu futur financer amb èxit. La fintech catalana pretén empoderar a particulars i pimes oferint-los una alternativa a la gran banca i construir comunitat facilitant-los una plataforma en la qual poden relacionar-se entre ells i, fins i tot, fer negocis.

Les valoracions

La directora del CISI a Espanya, Rosa Mateus, ha apuntat: “Ens produeix una satisfacció immensa poder col·laborar en la formació dels professionals de nous actors del sector com la fintech 11Onze, a la qual agraïm la confiança. Des de l’oficina espanyola de l’Institut, esperem poder certificar els coneixements dels equips de moltes més entitats del nou món financer digital: neobancs, challenger banks, fintechs, BaaS… El prestigi, el rigor i el valor de la marca CISI estan al seu abast i a la seva disposició”.

Natàlia Cugueró, directora general de 11Onze, ha declarat: “La formació adequada dels nostres agents, de perfils molt diversos, és imprescindible per a poder prestar un servei excel·lent als nostres clients i assessorar-los en les seves decisions financeres. Hem triat el CISI per a la certificació del nostre equip pel seu caràcter de cos professional líder del sector dels serveis financers, per la seva reputació i per la seva presència a tot el món”.”

Podeu llegir la notícia original en castellà aquí

 

Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre 11Onze? Clica aquí per subscriure’t al nostre canal de Telegram

11Onze 11Onze
  1. Daniela SimónDaniela Simón says:
  2. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
    Alicia

    Molt ben explicat

  3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play