Arcadi Sala-Planell nomenat Director Legal, CLO, d’11Onze

11Onze continua el seu procés d’incorporació de grans professionals i experts en diferents àmbits. Entra a formar part del nostre equip, Arcadi Sala-Planell.

Arcadi Sala-Planell és advocat per la Universitat de Barcelona. Sempre en constant i contínua formació, especialitzada en diferents àmbits, on destaquen els àmbits financer, mercantil, concursal i immobiliari. Esdevé un expert i especialista en dret bancari i financer, essent el soci fundador del despatx d’advocats BBS Advocats, despatx de referència en el sector, que ha esdevingut pioner i líder en dret financer i bancari, tant a Catalunya com a l’Estat.

L’equip jurídic del despatx el componen tant advocats com economistes, professionals amb un elevat grau d’especialització en les matèries sobre les quals intervenen. El funcionament intern està organitzat en àrees de treball per cada sector i producte, disposant així de l’especialització necessària, que resulta tan bàsica en el món jurídic i econòmic.

Tant Arcadi com els seus col·laboradors, destaquen en la defensa dels consumidors i usuaris, tant persones com empreses, fent-ho davant de Tribunals de tot l’Estat, per temes com la “mala praxis” bancaria, o infraccions de les normatives Comunitàries i Estatals. Gràcies a la seva feina i dedicació, el despatx destaca per haver obtingut les primeres sentències sobre tot tipus de productes financers i bancaris; swaps, participacions preferents, dipòsits estructurats, hipoteca multidivisa, bons Convertibles, irph, revolving, productes d’inversió, clàusules abusives, entre d’altres.

Li hem preguntat al nou CLO (Chief Legal Officer) per a quina raó va acceptar aquest repte, i ens va respondre:

11Onze-logo

“Per mi, 11Onze és la il·lusió de crear i col·laborar amb una entitat bancària diferent a les existents, i, per tant, la que podria ser l’entitat dels nostres somnis. Després de tants anys de lluitar contra les injustícies, els abusos, les mentides i la manca de transparència de Bancs i Caixes, ara és el moment i l’oportunitat de crear una banca ètica, justa i propera. Una banca en la qual la gent hi pugui confiar, i que tingui per objectiu Assessorar i no pas Vendre.

Ha arribat l’hora de crear una banca que respecti les persones i la normativa vigent, que col·labori activament en el creixement del nostre teixit empresarial i hi sigui per serviri no per servir-se dels ciutadans”.

Equip Editorial Equip Editorial
  1. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
    Alicia

    Gran professional

  2. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play