grup-de-persones grup-de-persones

“11Onze es converteix en el Primer Banc Comunitari Digital a Catalunya” The Fintech Times.

THE FINTECH TIMES descriu a 11Onze Banc com el primer banc comunitari digital a Catalunya en la notícia publicada el 9 de març 2021.

James-Sene

“11Onze és un banc comunitari digital basat a Catalunya centrat en servir i empoderar la gent local”

Podeu llegar la notícia en català aquí:

11Onze – el primer banc comunitari digital a Catalunya – es dirigeix cap al seu llançament amb més de 148 inversors privats que ja es converteixen en accionistes fundadors a mesura que la demanda augmenta diàriament.

El que és únic sobre el banc 11Onze és que es crea per canviar l’equilibri de poder d’uns pocs a molts. En una època en la qual el coneixement és poder, 11Onze vol compartir intel·ligència i coneixements amb els seus clients per a ajudar-los a controlar el seu futur financer. És un banc propietat en gran part del poble català, que serveix als seus habitants per construir comunitats més fortes, totes amb innovació a la punta del dit. És revolucionari en diversos fronts, des de ser el primer banc a oferir una xarxa social privada als seus clients i proporcionar un mercat per fer negocis entre ells.

 

Impressions de l’inversor

 

“Estic orgullós de ser un accionista fundador”, diu Jordi Roset, copropietari de la cadena de combustible Petrolis Independents, una franquícia de Petrolis Roset S.L. “11Onze serà el banc per a les PIMES i la gent del carrer. Ho considero una inversió en el nostre futur. Espero que els meus fills i els meus néts facin negocis amb aquest banc! No estic invertint en el banc com aquells accionistes que tot el dia miren al mercat de valors per veure si feien un assassinat; per a mi, és una inversió per al futur i el país.”

“…m’agradaria dir que vam veure molts grans bancs amb una llarga història aquí, que vàren marxar després del referèndum d’independència de 2017. Això ens ha sorprès a tots. Tenir un banc comunitari com l’11Onze, del qual som accionistes fundadors, em dóna la confiança que és aquí per a nosaltres i es quedarà aquí per a nosaltres, per a la nostra societat i el seu teixit empresarial”.

“Ho veig com un banc que escolta a la gent, independentment de la seva ideologia”, revela l’inversor accionista Mercè Comas, empresària, que havia dirigit Moto Auto Juni durant més de 25 anys. “M’agrada el fet que sigui un banc per donar suport a projectes personals i empresarials, qualsevol projecte que sigui viable tindrà el nostre suport. Això serà una veritable revolució en el sector.”

 

Visió del fundador

 

“Els nostres accionistes fundadors són persones que comparteixen la nostra visió”, confirma el fundador de 11Onze, James Sène, “11Onze és un banc comunitari digital basat a Catalunya centrat en servir i empoderar la gent local. Crec que és revolucionari no només en la seva visió, sinó també en l’execució. Avancem als bancs que s’enfronten a reptes normals mitjançant l’ús d’una plataforma digital per a la banca, oferint una xarxa social privada i un mercat als seus clients per a interactuar, comprometre’ns i prendre el control de les seves finances. També volem educar els nostres clients sobre com fer la major part dels seus estalvis i inversions.”

Ser digital no comprometrà 11Onze a ser un banc personal, afegeix Sène. “Quan els bancs van ser digitalitzats, inevitablement es van distanciar dels seus clients. Els clients solen ser servits per bots o estranys al final d’una línia telefònica. 11Onze porta l’experiència del banc local a un món digital. Tots els clients estaran connectats a un membre dedicat d’11Onze que coneixen pel seu nom i el seu fons. No es tracta simplement de fer digital, sinó també de mantenir-lo local, privat i íntim”.

Podeu llegir la notícia original en anglès sobre 11Onze aquí.

11Onze 11Onze
 1. Daniela SimónDaniela Simón says:
 2. Manel LopezManel Lopez says:
  Manel

  visca catalunya!

 3. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
 4. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 5. ferran Ribas bruguetferran Ribas bruguet says:
  ferran

  Sobretot qe no passi , com la banca de andorra , ” per mes informacio el canal 1doctubre” . Tinc moltes esperances amb 11onze. Anims

Deixa una resposta

App Store Google Play