11 regals per a un Nadal més sostenible

Arriba Nadal i tots ens trenquem el cap per trobar els regals més originals. Des d’11Onze et presentem 11 propostes que aposten per la sostenibilitat del planeta i la indústria local.

 

Et proposem 11 regals per a aquestes festes de Nadal. Els trobaràs de tots els estils i preu, així que els hem endreçat de més barat a més car. Tens des de jocs de taula per a gaudir en família fins a propostes culturals, un vi que no deixa indiferent a ningú i unes quantes opcions que ajudaran a reduir la nostra petjada de carboni.

Roll’Eat Boc’n’Roll Bike

Un dels molts dissenys de porta entrepans reutilitzables, ajustables i plegables de l’empresa catalana Roll’Eat, que aspira a posar fi als embolcalls d’un sol ús. Els seus productes per portar entrepans, aperitius i carmanyoles són una alternativa ecològica que et permetrà dir adeu als embolcalls d’un sol ús.

Preu: 10,95 €  |  Visita el seu web aquí

Moriarty

Aquesta botiga barcelonina selecciona acuradament els seus cartells, com aquest plànol de la Barcelona de 1870, i els imprimeix en alta qualitat. No té cap cartell per casualitat i enriqueix el seu catàleg cada setmana amb propostes que inclouen fotografia, art clàssic, mapes i plans antics, pintura oriental, publicitat vintage, botànica, litografies i gravats.

Preu: entre 10 € i 15 €  |  Visita el seu web aquí

 

Londji Home Sweet Home

Un joc de cartes didàctic en el qual s’han de resoldre operacions de càlcul senzilles per construir el màxim d’edificis. En el seu torn, cada jugador agafa una carta i la col·loca en un dels edificis o la canvia amb un altre jugador. Cal realitzar càlculs per valorar quin és el millor lloc on col·locar la carta. Londji, que té les oficines a Barcelona i la fàbrica al Pla de l’Estany, aposta per les joguines de quilòmetre zero. Pots trobar-ne moltes en el seu web.

Preu: 19,90 €  |  Visita el seu web aquí

 

QTshine

Aquest carregador solar portàtil té una capacitat de 26.800 mAh i permet carregar dos aparells simultàniament. És compatible amb una àmplia gamma de dispositius electrònics amb port USB, com iPhone, iPad, mòbil Android, tauleta i càmeres. Ideal si passes molt temps fora de casa o t’agrada perdre’t a la muntanya.

Preu: 25,13 €  |  Visita el seu web aquí

 

Articket BCN

Aquest passaport que dona accés a les exposicions permanents i temporals de sis museus d’art de Barcelona durant dotze mesos per gairebé la meitat del que costarien per separat. Es tracta del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), el MACBA, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, la Fundació Antoni Tàpies, la Fundació Joan Miró i el Museu Picasso.

Preu: 38 €  |  Visita el seu web aquí

 

Cabrida Criança 2020

Es tracta d’un vi negre de la D.O. Montsant elaborat amb la varietat garnatxa. Aquest vi de Celler de Capçanes ha aconseguit nombrosos guardons, entre els quals hi ha el de millor vi català en els Premis Vinari 2022. Es caracteritza pel seu color vermell robí i un ampli ventall de fruits vermells, maduixes i cireres en boca.

Preu: 37,75 €  |  Visita el seu web aquí

 

Apis, el joc de les abelles

Es tracta d’un joc de taula cooperatiu on tots els participants col·laboren per salvar a les abelles. L’objectiu és construir un rusc amb 36 cel·les de fusta que s’obtenen contestant preguntes. El joc fa reflexionar sobre els efectes d’un món sense aquests insectes, que són fonamentals per a l’ecosistema per la seva funció pol·linitzadora. En els últims anys el seu nombre s’ha reduït dramàticament, entre altres causes, per l’ús de pesticides agrícoles.

Preu: 49,95   |  Visita el seu web aquí

 

Hozelock Bokashi

Aquest compostador de 16 litres està dissenyat per descompondre tota mena de restes orgàniques: vegetals, carns, peix, productes lactis i fins i tot aliments cuinats. Proporciona un bon fertilitzant per a les teves plantes en només 15-20 dies. Se subministra amb 1 kg d’activador Bokashi que accelera el procés de descomposició, evitant la putrefacció i la formació d’olors desagradables. El pots trobar en grans superfícies i botigues especialitzades.

Preu: 88,99 €  |  Visita el seu web aquí

 

Filharmònica de Viena

Per a qualsevol persona que conegui com reacciona l’or en cicles econòmics adversos, es fa evident que és molt millor regalar aquest metall preciós que bitllets d’una moneda fiduciària com l’euro, castigada per la depreciació i la inflació. La moneda d’or Filharmònica de Viena, d’origen austríac, és una de les que més atreu als inversors d’or.

Preu: 225 €  |  Visita el seu web aquí

 

Airtècnics Wellisair

Aquest dispositiu d’Airtècnics, amb seu a Castellar del Vallès, purifica l’aire i les superfícies de contaminants mitjançant mètodes de neteja de l’aire propis de la naturalesa. La seva tecnologia inhibeix fins a un 99,9% dels virus, bacteris, al·lergògens, floridura, olors i compostos orgànics volàtils existents, segons estudis realitzats en universitats i laboratoris independents.

Preu: 445 €  |  Visita el seu web aquí

 

Rayvolt eXXite XXS

Aquesta bicicleta elèctrica plegable de l’empresa barcelonina Rayvolt és perfecta per moure’s de manera sostenible en el dia a dia. Es tracta del model amb rodes de 20”, tot i que també hi ha disponible el model XXS, amb rodes de 16”. El selló-bateria extraïble dona el punt extra de seguretat per als entorns urbans, ja que et permet emportar-t’ho fàcilment quan deixes la bicicleta aparcada fora de casa.

Preu: des de 1.700 €  |  Visita el seu web aquí

 

11Onze és la fintech comunitària de Catalunya. Obre un compte descarregant l’app El Canut per Android o iOS. Uneix-te a la revolució!

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Comunitat

Regals solidaris

3min lectura

Podem fer regals de forma conscient, responsable i solidària...

Cultura

Quants anys fa que el tió caga regals?

2min lectura

La història del tió de Nadal és centenària i ben curiosa...

Cultura

Amb els lots de Nadal també pots innovar

3min lectura

S’acosten les festes de Nadal i una de les tradicions més...



Equip Editorial Equip Editorial
  1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
  2. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
    Manel

    Gràcies per aquestes recomanacions 💛

  3. Francesc Estafanell PujolFrancesc Estafanell Pujol says:
    Francesc de Borja

    Bones recomanacions: variades i d’aquí. Gràcies

  4. Jordi MorenoJordi Moreno says:
    Jordi

    Em quedo amb el Roll’eat!! M’ha encantat i es superpràctic!!🤩

  5. Nuria GomezNuria Gomez says:
  6. Carles MarsalCarles Marsal says:
    Carles

    Molt bé 👌

  7. Mercè ComasMercè Comas says:
    Mercè

    Gràcies.
    Per tots els gustos aficions i preus 👌

Deixa una resposta

App Store Google Play