11ONZE TV

Tindercat, lligant en català

Els joves catalans quan no troben un espai per a ells, el creen. Això és el que ha passat amb Tindercat, que s’ha convertit en un fenomen a xarxes socials. Impulsat per Gerard Querol, va començar com un espai de Twitter on la gent entrava per conèixer altres persones i xerrar. Ara, però, ja han fet el salt a trobades presencials. Van començar per Sant Jordi, però n’hi haurà més.

Sobre lligar, sobre els joves i sobre el català n’hem parlat en aquest podcast amb en Gerard. En aquest vídeo, en teniu un tastet.

11Onze
 1. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Totalment d’acord amb tú Gerard, de que hi ha poca inversió personal a catalunya en streaming per la falta d’inversió de la corporació catalana de mitjans audiovisuals que no sap com modernitzar els espais de radio per arribar als joves on ja caldria que els espais de radio focin acompanyats simultàneament de streaming i així es connectaria amb els joves i amb la gent majo, que ja que la gent major podria sentir-ho igualment per la radio com sempre. Per mi cal avançar aquí👌

 2. Guillem Maura RayoGuillem Maura Rayo says:
  Guillem

  Ens falta una oferta atractiva en català, la coorperocio audiovisual catalana està en un mal pas, però tenim un jovent collonut que segueix endevant malgrat el buit audiovisual, felicitats nois !!!

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Sempre hi ha hagut poca oferta audiovisual en català, comparat amb el castellà… Moltes gràcies pel teu comentari, Guillem!!!

   Fa 2 anys
 3. James SeneJames Sene says:

Deixa una resposta

També et pot interessar

Cultura

Episodi 19 | Persones: Tindercat

15:09

En ple confinament, el jove Gerard Querol va iniciar una

Tecnologia

Pasta Z | Pau Riba, empresari als 19 anys

10:36

En Pau sempre ha estat un cul inquiet, és un exemple

Finances

Pasta Z | Mariona Córdoba, convida del 2 al 10

12:10

La Mariona viu amb els pares, treballa 15 hores en una botigaApp Store Google Play