11ONZE TV

La tokenització de la naturalesa

A quins emissors els interessa emetre tokens de la naturalesa? I a quins tokens es refereixen? El medi ambient, la naturalesa i la diversitat biològica del planeta estan en risc.

11Onze
 1. Laura Bunyol Bartrina says:

  Hola Jordi, valoro molt el teu comentari. De veritat sento que estàs ben compromés en l’ecologia i la millora del medi ambient. Una mica el què em proposava amb el vídeo era més aviat presentar un producte que a hores d’ara ens és molt efímer, com potden ser els NFT medioambientals que s’estan utilitzant per tapar les quotes d’emissió de carboni dels països contaminant. El canvi dels hàbits de consum hi ha de ser segur, perquè per molt que anem fent projectes de millora del medi ambient o d’economia verda, si no deixem de expoliar el planeta aviat ens haurem de menjar les pedres…jeje Em sembla que tots i totes som benvinguts a la Plaça cadascú amb el nostre nivell d’implicació i amb els nostres valors, així que, fantàstica la teva aportació sobre l’aigua que és un bé molt escàs. Salut i endavant!

 2. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Jo pense que mentre no hi hagi un canvi d’hàbits de consum cap al respecte al mediambient no canviarà la legislació cap a l’aplicació inmediata d’aquestes polítiques respectuoses cap al mediambient, calen mes filtres d’aigüa a les cases per deixar en l’oblit el plàstic, més usos a granel d’aigüa, llet i tot tipus d’alimentació i beguda per deixar enrere els plàstics, combustions fossils i tot allò que perjudiqui a la naturalessa. Un cop aconseguim això a la nostra comunitat estarem en condicions d’anar a més i fer efectiu la tokenització de la naturalessa. Poc a poc i amb bona lletra ♻️ Per tant jo crec que tenim que fer un marcatge dels productes dels clients d’11Onze i anant estudiant qui té contractat “imprescindibles d’11onze” i qui no, i anant incentivant tot aquest tipus de productes que ens permetran avançar com a societat sostenible en el marc medio-ambiental actual i sobretot anar ampliant els productes “d’imprescindibles 11onze” filtre d’aigüa, natulium ECO-Tires…etc.

  • Laura Bunyol Bartrina says:

   Hola Jordi, valoro molt el teu comentari. De veritat sento que estàs ben compromés en l’ecologia i la millora del medi ambient. Una mica el què em proposava amb el vídeo era més aviat presentar un producte que a hores d’ara ens és molt efímer, com potden ser els NFT medioambientals que s’estan utilitzant per tapar les quotes d’emissió de carboni dels països contaminant. El canvi dels hàbits de consum hi ha de ser segur, perquè per molt que anem fent projectes de millora del medi ambient o d’economia verda, si no deixem de expoliar el planeta aviat ens haurem de menjar les pedres…jeje Em sembla que tots i totes som benvinguts a la Plaça cadascú amb el nostre nivell d’implicació i amb els nostres valors, així que, fantàstica la teva aportació sobre l’aigua que és un bé molt escàs. Salut i endavant

   Fa 2 anys

Deixa una resposta

També et pot interessar

Invertir

Tokens

03:52

Què són els Tokens? T’ho expliquem en aquest vídeo.

Economia

Criptomonedes: com afecten el medi ambient?

03:28

En aquest vídeo, parlaré de la criptomoneda i del seu impacte

Economia

Les criptomonedes: riscos i què n’hem de saber

07:06

En aquest vídeo parlem de les criptomonedes: els seus riscos iApp Store Google Play