11ONZE TV

Obres a casa: trucs per fer-ho tu mateix

Què us sembla això de fer obres a casa? No són una bona manera també de fer unes vacances de km 0, d’allò més econòmiques al mateix temps que feu reformes necessàries per casa o restaureu aquell moble pendent de l’àvia? Doncs no us perdeu el vídeo del nostre agent 11Onze Francesc Serra, que potser us pot acabar de convèncer, la decisió, com sempre, és vostra.

Francesc Serra Carrera
 1. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Jo sóc més d’escapades puntuals cada dia. Si puc és clar.

 2. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  alicia

  Respecte a la minga ,recordo en pel·lícules de l’oest americà com les comunitats s’impliquen amb la construcció dels graners per posar un exemple i si acaba essent un dia de festa i menjar ,tot i que es ficció sempre m’agradat aquest punt d’interacció colectiva

 3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 4. Josep AnglèsJosep Anglès says:
  Josep

  Hola Francesc! Vinculat amb la idea de fer obres a casa, fareu préstecs hipotecaris per accés al habitatge habitual? Aquesta és una pregunta que, al marge d’altres, segurament molts de nosaltres ens fem. Gràcies. Salutacions.

  • Francesc Serra CarreraFrancesc Serra Carrera says:
   Francesc

   Hola Josep! Bo és que ens fem tots preguntes. Respecte a la consulta, ara mateix estem en procés d’identificació i selecció dels productes financers que oferirem per fases quan comencem a operar. Les hipoteques, entre d’altres, en formen part i és un dels que ens mirem amb una cura especial. Moltes gràcies per l’interès!!

   Fa 5 mesos
 5. Sergi Zamora SolaSergi Zamora Sola says:
  Sergi

  Jo porto ja uns quants mesos fent coses a casa perque m’encanta el bricolatge, així que espero poder gaudir de vacances sortint a visitar algún recó de la nostra geografía. I si no es pot doncs a esmolar les eines. Gràcies Francesc.

  • Francesc Serra CarreraFrancesc Serra Carrera says:
   Francesc

   Gràcies Sergi. Tenir-hi la mà trencada segur que ens ajuda a decidir-nos per aquesta opció. En qualsevol cas, amb bon humor segur que totes les alternatives són bones.

   Fa 5 mesos
 6. laura bunyollaura bunyol says:
  laura

  En general a altres països, com per exemple a Sud-amèrica existeix el concepte de “Minga” per aquesta situació. Les mingues són jornades de feina col·lectiva autogestionades, vull dir; Imagina que has de fer alguna modificació a casa teva, ja sigui un sostre, una mudança, pintar o fer una habitació nova… doncs, convides als amics i a les famílies a participar i els ofereixes menjar i beure, en un ambient festiu. D’aquesta manera, entre tots la feina és possible i també t’assegures que participant en una Minga possiblement quant a casa teva ho necessitin també tindràs ajuda i moltes mans per recolzar-te.

  • Francesc Serra CarreraFrancesc Serra Carrera says:
   Francesc

   Així encara es gaudeix més. Haurem de trobar el terme equivalent a la minga, tot i que de vegades, la calçotada o botifarrada ja ho tenen una mica això….Gràcies!

   Fa 5 mesos
 7. Oriol Garcia FarréOriol Garcia Farré says:
  Oriol

  Molt ben vist, Francesc! És una gran proposta de vacances alternatives i també gratificants.

  • Francesc Serra CarreraFrancesc Serra Carrera says:
   Francesc

   Gràcies Oriol! Si més no, l’alternativa hi és, tot i que posant-hi bon humor, totes són bones.

   Fa 5 mesos
 8. Natàlia Cugueró-EscofetNatàlia Cugueró-Escofet says:
  Natàlia

  Molt bona idea👌

  • Francesc Serra CarreraFrancesc Serra Carrera says:
   Francesc

   Gràcies! Segur que qui més qui menys hi ha pensat algun cop. Després ja només és qüestió de posar mans a l’obra. Com amb totes les bones idees.

   Fa 5 mesos

Deixa una resposta