11ONZE TV

Obres a casa. Trucs per fer-ho tu mateix

Si vols reformar tu mateix un habitatge, segons les obres o modificacions que s’hi hagin de fer, has de tenir uns certs coneixements al respecte per poder-ho dur a terme. Dit això, tu mateix has de saber quines són les teves habilitats i que ets capaç de fer i que no. Rares vegades és una bona idea fer projectes importants poc abans de vendre l’habitatge, però, no obstant això, si una renovació fa que sigui més fàcil o plaent viure al teu habitatge, i no trenca el teu pressupost, probablement val la pena reformar-lo si no comets algun error en el procés.

Jordi Coll
 1. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Moltes gràcies pels consells! Els meus parents voliem reformar la cuina i els banys però el pressupost sols els ha arribat a la cuina! Que l’obriran al comedor. Els banys per a un altre any 😵‍💫

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Vaja! Sap greu perquè un cop t’hi poses és molt millor enllestir-ho tot, així ja t’ho treus de sobre. No és massa agradable haver de conviure amb obres, per la brutícia, la pols, el soroll, els operaris i el material amunt i avall… Moltes gràcies pel teu comentari, Jordi!!!

   Fa 2 anys

Deixa una resposta

També et pot interessar

Invertir

La primavera arriba al teu balcó

03:55

Després d’haver sofert una pandèmia la gent busca i

Sostenibilitat

Apps per comprar i vendre objectes de segona mà

04:07

És probable que tinguis a casa objectes que no utilitzes i què

Management

Quant val el que tinc a casa?

02:41

Quan contractem una assegurança per a la llar, hemApp Store Google Play