11ONZE TV

Lideratge femení, reinventem el futur

Les dones ocupen tan sols un 34% dels càrrecs directius a Espanya. Una xifra insuficient que ha fet aflorar un nou lideratge, en clau femenina, que trenca i debilita cada vegada més barreres socials.

L’agent 11Onze, Sandra Molas, ens parla sobre lideratge femení.

 

Si vols llegir la notícia sencera, fes clic aquí.

Sandra Molas
 1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 2. Francesc Frias CasdemuntFrancesc Frias Casdemunt says:
  Francesc

  Totalment d’acord Sandra … El repte de el lideratge és ser fort, però no groller; ser amable però no feble; ser atrevit, però no abusador; ser considerat però no mandrós; ser humil, però no tímid; ser orgullós però no superb; tenir humor però no insensatesa … I qui ho pot entendre millor? … La dona. La revolució serà feminista o no serà ..
  Enhorabona per la teva reflexió.

  • Sandra MolasSandra Molas says:
   Sandra

   Bon dia Francesc! Gràcies a tu pel teu comentari. Aquesta revolució l’hem de fer junts, homes i dones, i veure homes fent comentaris com el teu i els dels altres companys, és molt important per què significa que ja l’hem començat, [email protected]! 💪

   Fa 5 mesos
 3. Jordi RubioJordi Rubio says:
  Jordi

  Clar que ,segurament,tots els que estem a la plaça som una mica onze,oi?

 4. Jordi RubioJordi Rubio says:
  Jordi

  Bon dia Sandra!!Absolutament d’acord.Necessitem diversitat per aconseguir un equilibri que ens permeti,no ho oblidem,aquella revolució social de la que parleu sempre els agents.Per cert,gràcies per la referència al vídeo.El tornaré a mirar.Posats a recomanar,jo també et recomano el vídeo d’una de les impulsores d’onze on parla d’engrescar a la gent i de la honestedat per sobre d’allò políticament correcte .També és onze.

  • Sandra MolasSandra Molas says:
   Sandra

   I tant Jordi, et refereixes al video de la Laura Carlús. És que d’això va el que estem fent, d’honestedat – per això mostrem sense embuts el que vàrem fer a l’Acadèmia, i per això estem aqui a La Plaça, compartint idees que convidin a la reflexió, coneixement financer per tal que la gent pugui prendre decisions sobre les seves finances amb tota la informació sobre la taula, absolutament clara i transparent. I aquesta és la revolució, posar a l’abast de la nostra societat, una eina financera que ens ajudi a tots, i que ens permeti ajudar-nos entre nosaltres.

   Fa 5 mesos
 5. Jordi RubioJordi Rubio says:
  Jordi

  Doncs si tan és un home o una dona,em sembla quasi de justícia divina que ara els hi toqui dirigir a les dones.I per cert,una ceo experta en justícia organitzativa segur que pot ajudar els homes d’onze a buscar la seva feminitat

 6. Josep Maria Vilaregut SolerJosep Maria Vilaregut Soler says:
  Josep Maria

  Completament d’acord que fa molta falta totes aquestes qualitats femenines per canviar moltes coses. Ara bé, de vegades penso que aquestes qualitats tan les pot implementar una dona com un home. De la mateixa manera, hi ha dones que exerceixen un lideratge ple de trets masculins, llavors ens quedem igual. Crec que serà la feminitat qui pot “salvar” el mon, tan fa qui la posi en pràctica. Descobrim la feminitat que tenen també els homes

  • Sandra MolasSandra Molas says:
   Sandra

   Hola Josep Maria, moltes gràcies pel teu comentari, no hi podria estar més d’acord! Vull pensar que a mesura que les empreses siguin més coherents amb les necessitats de lideratge que elles mateixes reconeixen necessitar, veurem equips directius més rics en diversitat, tant de gènere com de competències. Ens seguim veient per La Plaça!

   Fa 5 mesos

Deixa una resposta