Todo y más para moverte dentro de El Canut

Introducir los datos, hacer el proceso de verificación, abrir una tarjeta… Los 5.000 primeros clientes han empezado a descargar El Canut y el equipo de 11Onze se moviliza para dar respuesta inmediata. Lara de Castro, Iu Alemany y Marifé Fariñas responden todas las preguntas.

 

“Somos una empresa del mundo de la banca y la seguridad es primordial. El primer registro es muy exigente y, por eso, hay doble verificación de residencia y se pide mucha documentación. Los clientes tienen que entender que, a pesar de que este trámite pueda ser pesado, esto es más seguridad para ellos”, argumenta, solo empezar, Iu Alemany del equipo de backoffice de 11Onze.

De clientes hay tantos como personas en el mundo: hay algunos que hacen el proceso de validación en unos minutos y otros que tardan horas. En todos los casos, pero, el acompañamiento es “muy personalizado”, dice la jefa de equipo Lara de Castro. De Castro revela que la mayoría de preguntas tienen que ver con problemas técnicos, pero que los agentes 11Onze están “siempre que se les necesita, a cualquier hora”. ¿Qué documentación hay que tener preparada para poder hacer la validación? ¿Qué hay que hacer para que el proceso sea lo más rápido posible? Iu, la Marifé y Lara nos lo explican en este podcast, en conversación con Toni Mata.

11Onze se está convirtiendo en un fenómeno como primera comunidad fintech de Cataluña. Ahora, lanza la primera versión de El Canut, la super app de 11Onze, para Android y Apple. Desde El Canut se puede abrir la primera cuenta universal en el territorio catalán.

Si te ha gustado este artículo, te recomendamos:

Tutorial: Pedimos una tarjeta 11Onze

1min lectura

Con El Canut puedes pedir tus tarjetas de 11Onze.

11Onze

¿Te ayudamos a hacer una transferencia?

1min lectura

Nuestra jefa de agentes 11Onze, Lara de Castro, te lo explica.

Tutorial: ¿Cómo activar El Canut?

1min lectura

Iu Alemany te explicará qué pasos tienes que hacer paraEquip Editorial Equip Editorial
 1. Daniela SimónDaniela Simón says:
 2. Carles BalariCarles Balari says:
  Carles

  Dia: 20/10/2021. Hora: 13:45 He trucat tres vegades al telèfon d’atenció al client d’11Onze, opció català, i les tres vegades, després d’una estona d’espera, la trucada s’ha penjat, tot demanant-me en anglès que truqués de nou més tard.
  Ho provaré dintre d’una hora de nou, però en fi…

 3. Francesc Estafanell PujolFrancesc Estafanell Pujol says:
  Francesc de Borja

  He fet dues consultes per correu electrònic que em va costar trobar on és l’opció : està dins el perfil, però les respostes han estat suficients, entenedores i ràpides.

 4. Com podem fer transferències amb el Canut?

  • Elisabet Porqueras Garcia says:

   A la Plaça hi ha un tutorial que ho explica d’una manera molt entenedora

   Hace 3 años
 5. montse cabanasmontse cabanas says:
  montse

  és necessari vincular el canut a una conta externa?

  • Xavier says:

   Bones Montse, no és necessari, el que si necessites inici és la recàrrega del teu compte en diners fer-ho d’un compte extern. De totes maneres perquè et sigui més truca’ns i t’expliquem aquests dubtes. Gràcies.

   Hace 3 años
 6. Bon dia fa dos dies que intento fer l’alta al canut pero quan ha d’enviar el correu de verificacio aquest no arriba mai he provat diversos dies a diverses hores i va reenviant el codi pero aquest no arriba mai al correu designat. Es l’App IOS gracies

  • James SeneJames Sene says:
   James

   Millor contactar directament als agents pel xat. I et resoldran el problema.

   Hace 3 años
 7. Àlex PallarèsÀlex Pallarès says:
  Àlex

  Que es True Layer Console?!?!? Es on em redirigeix quan “linkeixo” un compte de Caixabank a aquí!!! I em diu que faci un SignIn. I si ho torno a provar, l,aprobació de link de saldo I moviment segons cxb está bé, però no hi ha cap dadá en el Canut i em torna a redirigir a la web true layer console…..

  • Laura León AmatLaura León Amat says:
   Laura

   Però cal activar i fer això del True Layer?? Es un mètode de verificació per seguretat… Aquí m’he quedat dubtant jo😢

   Hace 3 años
  • AlbertAlbert says:
   Albert

   Hola, Àlex. Estem al corrent d’aquesta incidència i estem treballant per solucionar-la. Hi ha alguns comptes que no s’estant enllaçant bé i, en comptes de redirigir-te a l app d’11onze, es redirigeix a la web del proveïdor de PSD2. De moment, et demanem paciència i que ho provis en un altre moment, més endavant. Gràcies per la teva comprensió!

   Hace 3 años
 8. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  Molt ben explicat, Penso que s´ha de treure importància al temps que cadascú hagi d´invertir en tot plegat, no és cap cursa, sinó en entendre bé el procés abans de començar i anar amb calma . Els documents guardats en fitxer s´han d´imprimir…etc.
  En quant a l´estranyesa d´alguns del perquè tanta validació, hi ha una cosa fonamental. No estem descarregant un App d´un banc en el qual ja tenim compte sinó una App d´una entitat financera que no té ni la més remota idea de qui som. Quan traiem diner en efectiu per finestreta bé que ens demanen el DNI i el comparen amb el que tenen escanejat. Doncs bé a ser al mateix. Es saber qui som.
  Gràcies Marifé, em vas atendre molt bé. Em vaig encallar amb les fotos …!!

  • AlbertAlbert says:
   Albert

   Moltes gràcies, Mercè, perquè la teva explicació no pot ser més clara! Seguim!

   Hace 3 años
 9. Francesc Estafanell PujolFrancesc Estafanell Pujol says:
  Francesc de Borja

  Em va costar una mica perquè els missatges per carregar les factures per l’adreça em sortien en anglès (lles instruccions en català) i vaig haver de fer diversos intents

  • AlbertAlbert says:
   Albert

   El cas és que te n’has sortit i que ara ja ets client d’11Onze, Francesc. Gràcies per ser-hi!

   Hace 3 años
 10. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  No es fàcil i per aixo entenc que tenim.molta seguretat de les nostres dades,cal la pena insistir i preguntar sinó te’n surts
  Gràcies per aquest podscst

 11. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deja una respuesta

App Store Google Play