Fintech: ¿cuáles son sus ventajas?

Les Fintech estan guanyant terreny a la banca tradicional, prioritzant l’atenció al client i millorant la seva competitivitat gràcies a les eines que proporcionen les noves tecnologies. Joan Benedicto, agent d’11Onze, ens fa un resum dels principals avantatges de les Fintech.

 

De la fusió de “financial” i “technology” sorgeix el terme Fintech. Aquestes plataformes tecnològiques proporcionen serveis financers a través d’Internet i dispositius mòbils, i estan canviant la manera en què les persones administren els seus diners. Operen íntegrament en línia i ofereixen una àmplia gamma de serveis i productes, des de comptes corrents i d’estalvi fins a préstecs i inversions.

Un dels avantatges més importants de les Fintech és la comoditat. Les aplicacions i plataformes Fintech permetent als usuaris accedir als seus comptes i realitzar transaccions des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, eliminant la necessitat de visitar una sucursal física. Això és especialment útil per als qui viuen en zones rurals o tenen agendes molt atapeïdes.

Innovació, agilitat i menys comissions

Les Fintech també ofereixen una major eficiència en comparació amb els bancs tradicionals. L’automatització els permet processar transaccions i fer-ne el seguiment de manera més ràpida i precisa. Això significa que els usuaris poden obtenir informes financers en temps real, efectuar pagaments i transferències en línia i obtenir respostes ràpides a les seves preguntes.

Gràcies a l’ús de les noves tecnologies, poden oferir productes financers innovadors i amb més flexibilitat respecte als productes dels bancs tradicionals. Això inclou préstecs en línia, pagaments amb targetes de crèdit virtuals, inversions en línia i pagaments amb criptomonedes.

Aquestes plataformes digitals no estan subjectes a sistemes heretats que depenen d’una costosa xarxa de sucursals físiques. Com apunta Benedicto, “com que els costos de l’empresa són menors, poden oferir serveis a un preu més reduït”, deixant enrere les comissions desorbitades a les quals ens té acostumats la banca tradicional.

 

11Onze és la fintech comunitària de Catalunya. Obre un compte descarregant la super app El Canut per Android o iOS. Uneix-te a la revolució!

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Finances

Fintech vs. Banca tradicional

3min lectura

Mike Tyson deia que “tothom té un pla fins que se li dona un cop

Finances

Les fintech guanyen terreny

5min lectura

Les fintech estan fent una revolució financera sense

Tecnologia

11Onze, un referent de fintech comunitària

4min lectura

Raul Arribas, cap tecnològic d’11Onze, destaca en unaEquip Editorial Equip Editorial
 1. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  👏👏👏👏

 2. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 3. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Comoditat,agilitat i desapareixen les comissions abusives

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Exacte, àgils, còmodes, ètics, digitals i només cobrant pels serveis prestats. Moltes gràcies pel teu comentari, Alícia!!!

   Hace 1 año

Deja una respuesta

App Store Google Play