¿Cuánto ahorras con 11Onze Segurs?

Un dels objectius fundacionals d’11Onze és oferir eines perquè la nostra comunitat pugui reduir despeses, gestionant els seus diners de manera més efectiva. Algú podria pensar que això és un simple eslògan de màrqueting, una frase bonica que sona molt bé i prou. Per tant, hem contactat amb alguns dels clients d’11Onze Segurs perquè els seus testimonis parlin per si sols.

 

Oferir un bon producte a un bon preu no és feina fàcil. Des d’11Onze Segurs vàrem analitzar les diferents opcions que oferia el mercat de les assegurances de la llar durant mesos, així com realitzar estudis dels costos de les assegurances a través d’enquestes als membres de la nostra comunitat que són propietaris d’un habitatge.

L’objectiu era prou clar: poder oferir als nostres clients la millor assegurança de la llar, comparant cobertures de diversos proveïdors per trobar la millor opció que s’adaptés a les circumstàncies particulars de cadascú, i a un preu més que competitiu, des de 5 € mensuals.

Però el preu no ho és tot. Des d’un bon principi teníem clar que havíem de reduir la quantitat de paperassa i lletra petita que acompanya qualsevol pòlissa d’assegurança. La simplicitat i transparència en l’abast de les cobertures que estem contractant ens donen més tranquil·litat i eviten sorpreses d’última hora.

“Molt contenta amb la decisió de canviar d’assegurança. M’estalvio 55 de la quota, que m’ajudaran a cobrir altres despeses, tal com s’està encarint tot!”

El resultat d’una feina ben feta

L’esforç ha valgut la pena i creiem que ho hem aconseguit. A 11Onze Segurs pots contractar i gestionar la teva assegurança de la llar des del mòbil, agilitzant els tràmits, abonant una quota mensual o anual, sense permanència, entre un 15% i un 20% més barata que amb les companyies asseguradores tradicionals, i sense oblidar-nos del compromís amb la societat com a empresa B Corp certificada.

“M’estalvio 350 anuals, que reinvertiré en 11Onze!”

Però no t’ho diem nosaltres, t’ho diu Vincenç Aguilà, de Sabadell, que tenia clar que estava pagant de més per la seva assegurança de la llar. Fent el canvi a 11Onze Segurs s’estalvia 350 anuals. I quan li preguntem què pensa fer amb els diners estalviats: “Reinvertir-los a 11Onze!”.

Xavier-Tornos

“Amb els 100 que m’he estalviat m’he comprat un altaveu de Bluetooth nou!”

Des de Roquetes, Gemma Monllau ens explica que està “molt contenta amb la decisió de canviar d’assegurança”, s’ha estalviat 55 en la quota de la pòlissa, que l’ajudaran a cobrir “altres despeses, tal com s’està encarint tot!”. Xavier Tornos, de Terrassa, ho tenia clar, amb els 100 que s’ha estalviat en passar-se a 11Onze Segurs, s’ha comprat “un altaveu de Bluetooth nou!”.

 

Si vols conèixer una assegurança justa per a la teva llar i per a la societat, descobreix 11Onze Segurs.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Finances

Les millors assegurances de la llar

4min lectura

Tothom està d’acord que un bon proveïdor d’assegurances de la

Finances

Quant et costa l’assegurança de la llar?

2min lectura

Hem realitzat un estudi dels costos de les assegurances de la

11Onze

La millor assegurança de la llar amb 11Onze

3min lectura

Seguint amb els objectius fundacionals d’11Onze oferimEquip Editorial Equip Editorial
 1. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Estic d’acord amb l’assegurança de la llar,bon servei I un estalvi per tot just 30 euros més del que pagaba,d’una ara en tinc 2
  Un gran encert

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Segur que sí, Alícia, i celebrem que estiguis contenta amb les teves assegurances i que ho hagis trobat un encert. Moltes gràcies pel teu comentari.

   Hace 8 meses
 2. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
 3. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Bon estalvi!👏👏👏

 4. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deja una respuesta

App Store Google Play