11ONZE TV

Depreciación

La depreciación del €. En los últimos meses, el valor del euro ha sufrido sacudidas, perdiendo la paridad con el dólar. ¿Qué harás si el euro sigue depreciándose?

11Onze
 1. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Si, clar que ens ajuda! ho sé pel meus coneixements d’enginyeria però sobretot precicament per la TV d’11, per les noticies de la nuria Rambles, de les teues😏, i de la resta de l’editorial, q ens manteniu al día 📰 es una bona feinada la que feu informant!👏👏👏 Ara bé com diu el Manel, l’opció de divises de moment sols està a la fase de proves…i a la versió de business(que ja és👌), però els particulars ens quedem una mica orfes 😢. No dic que inclogau la opció de canvi entre 28 divises a la versió particular amb un botó ben Gran al costat del botó “Enviar” per a tots els usuaris, no, ja que un usuari novell o massa Gran amb un click podria equivocar-se i perdre calerons. Dic 🙋🏻‍♂️que a la versió de l’app de particulars es podria afegir una actualització per a incloure a les dades de l’usuari on surt el perfil a la banda de “Seguretat” una opció per classificar el tipus d’usuari per coneixements i en cas de que aquest seleccione coneixements avançats d’economia o finances li aparegui un pdf per a signar telemàticament o amb un petit questionari (com els de formació amb 5 preguntes) i si el supera i signa com a que “coneix el risc de canvi de divises i que amb un click li pot portar pèrdues o beneficis en funció de la divisa seleccionada” que es guardi aquest document a l’últim apartat de “Documents legals” del perfil de l’usuari, i en acabant aparegui el botó de “canvi de divisa” al costat del d”enviar” 🤳📲 o algo semblant…😜

  • Laura Bunyol Bartrina says:

   Molt interessant Jordi, estic segura que la nostra comunitat s’anirà posant al dia i el Canut no els defraudarà en el futur. Gràcies pels teus comentaris.

   Hace 2 años
 2. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Però 11Onze business, si no vaig errat es per empreses i autònoms, per tant els particulars no ens podrem beneficiar de comprar divisa, no?

 3. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Si l’euro continua depreciant-se caldria doncs invertir/posar els diners en divisa estrangera amb aquesta fantastica app d’11 business que ens permet passar els euros en la divisa del mercat on comercialitzem amb l’estranger, com per exemple el Dollar estadounidenc, i fer-ho abans de que continue depreciant-se l’euro per a no pedre valor amb la depreciació dels euros👏👏👏👏👏merci!❤

  • Mireia Cano says:

   Quin domini, Jordi! Vas ben encaminat, esperem que tot el que oferim des d’11Onze us ajudi en la vostra gestió econòmica en aquest context canviant. Gràcies!

   Hace 2 años

Deja una respuesta

También te puede interesar

Economía

Londres

00:33

De este modo puedes operar como si estuvieras en la city, pero desde Cataluña.

11Onze

11Onze Business en fase de pruebas!

00:33

Ponemos en marcha 11Onze Business para empresas y

11Onze

La familia Massiques

00:32

¿Quién ganó con la derrota de Cataluña en 1714? La familia Massiques.App Store Google Play