11ONZE TV

Obras en casa: trucos para hacerlo tú mismo

Francesc Serra Carrera

¿Qué os parece esto de hacer obras en casa? ¿No son una buena manera también de hacer unas vacaciones de km 0, de lo más económicas al mismo tiempo que hacéis las reformas necesarias para vuestra casa o restauráis aquel mueble pendiente de la abuela? Pues no os perdáis el video de nuestro agente 11Onze Francesc Serra, que quizás os puede acabar de convencer, la decisión, como siempre, es vuestra.

Francesc Serra Carrera
 1. Josep Anglès says:

  Hola Francesc! Vinculat amb la idea de fer obres a casa, fareu préstecs hipotecaris per accés al habitatge habitual? Aquesta és una pregunta que, al marge d’altres, segurament molts de nosaltres ens fem. Gràcies. Salutacions.

  • Francesc Serra Carrera says:

   Hola Josep! Bo és que ens fem tots preguntes. Respecte a la consulta, ara mateix estem en procés d’identificació i selecció dels productes financers que oferirem per fases quan comencem a operar. Les hipoteques, entre d’altres, en formen part i és un dels que ens mirem amb una cura especial. Moltes gràcies per l’interès!!

   Hace 2 meses
 2. Sergi Zamora Sola says:

  Jo porto ja uns quants mesos fent coses a casa perque m’encanta el bricolatge, així que espero poder gaudir de vacances sortint a visitar algún recó de la nostra geografía. I si no es pot doncs a esmolar les eines. Gràcies Francesc.

  • Francesc Serra Carrera says:

   Gràcies Sergi. Tenir-hi la mà trencada segur que ens ajuda a decidir-nos per aquesta opció. En qualsevol cas, amb bon humor segur que totes les alternatives són bones.

   Hace 2 meses
 3. laura bunyol says:

  En general a altres països, com per exemple a Sud-amèrica existeix el concepte de «Minga» per aquesta situació. Les mingues són jornades de feina col·lectiva autogestionades, vull dir; Imagina que has de fer alguna modificació a casa teva, ja sigui un sostre, una mudança, pintar o fer una habitació nova… doncs, convides als amics i a les famílies a participar i els ofereixes menjar i beure, en un ambient festiu. D’aquesta manera, entre tots la feina és possible i també t’assegures que participant en una Minga possiblement quant a casa teva ho necessitin també tindràs ajuda i moltes mans per recolzar-te.

  • Francesc Serra Carrera says:

   Així encara es gaudeix més. Haurem de trobar el terme equivalent a la minga, tot i que de vegades, la calçotada o botifarrada ja ho tenen una mica això….Gràcies!

   Hace 2 meses
 4. Oriol Garcia Farré says:

  Molt ben vist, Francesc! És una gran proposta de vacances alternatives i també gratificants.

  • Francesc Serra Carrera says:

   Gràcies Oriol! Si més no, l’alternativa hi és, tot i que posant-hi bon humor, totes són bones.

   Hace 2 meses
 5. Natàlia Cugueró-Escofet says:
  • Francesc Serra Carrera says:

   Gràcies! Segur que qui més qui menys hi ha pensat algun cop. Després ja només és qüestió de posar mans a l’obra. Com amb totes les bones idees.

   Hace 2 meses

Deja una respuesta