Conocemos Personas en 11Onze Podcast

11Onze abre el podcast a nuevas voces, para descubrir historias inspiradoras de emprendimiento, de asociacionismo y de cooperación. Detrás de cada iniciativa hay Personas, y las iremos conociendo.

 

11Onze Podcast amplía su oferta a los seguidores de La Plaça. Hasta ahora hemos podido escuchar directivos de 11Onze hablándonos de abusos bancarios, los valores de la empresa, del proceso formativo de los trabajadores y de la estrategia comunicativa y de marketing. Pero 11Onze ha venido para tejer comunidad y Cataluña es uno de los lugares con más dinamismo asociativo y cooperativo del mundo. A partir de ahora, en la serie Personas conoceremos gente que impulsa proyectos de todo tipo, empezando hoy con la Carol Giralt, directora de la escuela cooperativa El Puig, de Esparreguera. En una conversación con la agente 11Onze Mireia Cano, conocemos qué son las escuelas cooperativas, como nacieron y cómo encaran el curso que acaba de comenzar.

¿Quieres ser el primero en recibir las últimas noticias sobre 11Onze? Clica aquí para suscribirte a nuestro canal de Telegram

Equip Editorial Equip Editorial
 1. Daniela SimónDaniela Simón says:
 2. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 3. Mercè BurciónMercè Burción says:
  Mercè

  Felicitats ! 👏👏

 4. EduMC

  Teixint Confiança i Cooperativisme, aquesta es la base…

 5. AlbertAlbert Chic Giménez says:
  Albert

  Catalunya sempre ha estat capdavantera en educació i aprenentatge a escala mundial.
  Quan la gent es pregunta per què Catalunya, tot i ser petita, té la potència que té, sens dubte aquest n’és un dels principals motius.

 6. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  Les escoles adherides a la Federació tenen el mateix projecte educatiu, el de Nova Escola, o n´hi ha també amb el sistema tradicional?

 7. Laura CarlúsLaura Carlús says:
  Laura

  Aquest model, així com el de l’escola lliure són un veritable privilegi per infants i joves. Són models sense objectius mercantils per sé, ajuden a formar persones creatives i lliure pensants.

 8. James SeneJames Sene says:
  James

  Excel·lent ❤

 9. Jordi FerréJordi Ferré says:
  Jordi

  Tant de bo hi haguessin més cooperatives en aquest i altres àmbits.

  • Mercè BurciónMercè Burción says:
   Mercè

   És cert. Tandebò. Casualment avui el meu carrer iniciarà una associació de veïns !! A veure com ens va… Esperem que bé. 😅

   Hace 3 años
  • Jordi CollJordi Coll Planas says:
   Jordi

   Tota la raó, Jordi, així i tot a Catalunya hi ha moltes associacions i cooperatives. Moltes gràcies pel teu comentari.

   Hace 3 años
 10. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  No sabia que fes tants anys d’aquest tipus d’escoles,es gratificant saber que hi ha gent valenta pel món,la frase com diuen a les tribus cal acompanyar tota la tribu a l’aprenentatge dels infants ,ens diu i defineix bé que es una comunitat
  gràcies pel pods

 11. Lluís UrpíLluís Urpí says:
  Lluís

  Modèlic, excel·lent. Gràcies.

Deja una respuesta

App Store Google Play