La DO Cava es una de las más conocidas de Cataluña. Forman parte de los grandes vinos espumosos del mundo y se producen principalmente en el Penedès siguiendo el método tradicional que emula el método champenoise. El éxito exportador del cava lo ha convertido en uno de los productos más conocidos de nuestra casa. Hoy vamos a conocer algo mejor esta denominación de la mano del agente Xavi Esteve.
Gràcies Xavier
Gràcies a tu, Daniela.
Hola! No hi ha imatge, oi? Almenys jo no en veig.
Hola, Eva, sí que hi ha imatge, és estrany que no la vegis. Clica sobre el botó que tens al costat de DO Cava o bé a la pastilla groga que diu veure ara.
Molt didàctic i molt interessant.
Gràcies, Pere, un xic llarg, però un bon escumós té el seu procés.
Molt bona explicació !!
Gràcies, Imma.
Brindem per la DO del cava ,gràcies Xavier
Una D.O. que es coneix arreu del món, hem de saber mantenir el nivell d’escumós de gran qualitat. Gràcies Alícia. Brindo amb tu.
👍
Gràcies, Joan
De pesat res de res. El món del vi és apassionant , potser perquè té vida, es mou, per això fa teranyines
Molt bona aquesta, Mercè. Gràcies