11Onze-Logo_V2-A.png

Visió

Amb un preu dels diners tan baix, els bancs treuen més rendiment pels seus accionistes jugant a la borsa que donant crèdits a les persones i empreses.

La transformació de la banca en una indústria extractiva de béns  a canvi de diners d’un valor decreixent ha conduït a un empobriment progressiu dels emprenedors i treballadors i a la destrucció de les classes mitjanes.

Han creat un “Blue Ocean” o “mercat verge” deixant d’invertir en les persones (Productors) a favor de la inversió especulativa.

 

La Demanda d’un banc, que fa de banc és existent i creix cada dia.

11onze-09.png

Banc en construcció

Encetem la fase final del procés de creació del banc que esperaves. 11Onze és una iniciativa privada de ciutadans que, com tu, un any enrera van pensar que la creació d'una entitat financera catalana no es podia endarrerir ni un minut més. 


Ara som aquí amb la millor proposta per donar suport i seguretat financera a les famílies i empreses catalanes. Tenim els professionals adequats, un model de negoci robust, un disseny de plataforma revolucionari amb socis de primer nivell mundial i una estructura jurídica sofisticada per garantir-ne l'èxit. Ara ens pertoca fer l'últim pas cap a la capitalització del banc necessària, per a l'adjudicació de la llicència bancària reconeguda pel Banc Central Europeu.

L'origen

FED 1.png

Fondation La FED

Fundació suïssa sense ànim de lucre

El bufet d'advocat OCHSNER & ASSOCIES és l'encarregat de la creació de la Fundació La FED a Suïssa. El país helvètic gaudeix d'una reputació mundial respecte la solidesa i transparència de les fundacions sense ànims de lucre, dedicades necessàriament a una finalitat de bé públic. En el nostre cas hem volgut gravar de forma inalterable els objectius fundacionals de La FED:

Promoure la cultura catalana i protegir els interessos i benestar dels habitants dels països catalans.

La situació de la pandèmia ha alentit la consecució de les autoritzacions definitives pertinents per part de les autoritats, no obstant tenim la certesa que en poques setmanes ho podrem anunciar.

L'estalvi és la millor inversió que pots fer amb els teus guanys.

11Onze-Logo_V2-C.png
shutterstock_207018658.jpg

Valor 01.

Banc Ètic Català

L'estudi de mercat realitzat prèviament al desenvolupament del nostre model de banca, ens ha revelat que un 70% dels enquestats donava un valor molt important al concepte d'ètica. 


Hem descobert també, que hi havia una disparitat de consideracions respecte al significat del mateix quan es parla de diners, banca i interessos. 
És perceptible que existeix una fina línia que separa els conceptes de Moral, Justícia i Ètica en tots ells la qual cosa produeix una diversitat de pensaments a l'hora de definir clarament què entenen com a banc ètic.


Nosaltres considerem que un banc ètic s'ha de regir per principis inviolables intrínsecs a la seva condició de depositari de la confiança dels seus clients. 


Tots anem al banc per protegir els nostres guanys i per cercar formes de millorar la nostra tresoreria, sigui per tirar endavant un negoci o simplement viure una mica millor.


A 11Onze ens comprometem a honorar aquesta enorme responsabilitat que dipositeu en nosaltres i a sempre fer valer primer els vostres interessos abans que els nostres, esperant que el resultat de la nostra feina us satisfaci i que els honoraris que cobrem pels mateixos siguin adequats i justos.
Pensem sincerament que si us va bé, ens anirà bé a nosaltres també.