Banc en construcció

Encetem la fase final del procés de creació del banc que esperaves. 11ONZE és una iniciativa privada de ciutadans que, com  tu, un any enrera van pensar que la creació d'una entitat financera catalana no es podia endarrerir ni un minut més. 


Ara som aquí amb la millor proposta per donar suport i seguretat financera a les famílies i empreses catalanes. Tenim els professionals adequats, un model de negoci robust, un disseny de plataforma revolucionari amb socis de primer nivell mundial i una estructura jurídica sofisticada per garantir-ne l'èxit. Ara ens pertoca fer l'últim pas cap a la capitalització del banc necessària, per a l'adjudicació de la llicència bancària reconeguda pel Banc Central Europeu.

11ONZE Banc Català

Visió

Amb un preu dels diners tan baix, els bancs treuen més rendiment pels seus accionistes jugant a la borsa que donant crèdits a les persones i empreses.

La transformació de la banca en una indústria extractiva de béns  a canvi de diners d’un valor decreixent ha conduït a un empobriment progressiu dels emprenedors i treballadors i a la destrucció de les classes mitjanes.

Han creat un “Blue Ocean” o “mercat verge” deixant d’invertir en les persones (Productors) a favor de la inversió especulativa.

 

La Demanda d’un banc, que fa de banc és existent i creix cada dia.

L'origen

UXi

Associació sense ànim de lucre

UXi és un Think-Tank amb la voluntat d'incidir en el rumb de la política catalana, amb una clara aposta per l'apoderament popular i el canvi de dinàmiques i mentalitats, per tal de fer possibles tots els nostres objectius.

Email : info@uxi.cat Tel: +34655650456

L'estalvi és la  millor inversió que pots fer amb els teus guanys

( 11ONZE )

Valor 01.

Banc Ètic Català

L'estudi de mercat realitzat prèviament al desenvolupament del nostre model de banca, ens ha revelat que un 70% dels enquestats donava un valor molt important al concepte d'ètica. 
Hem descobert també, que hi havia una disparitat de consideracions respecte al significat del mateix quan es parla de diners, banca i interessos. 
És perceptible que existeix una fina línia que separa els conceptes de Moral, Justícia i Ètica en tots ells la qual cosa produeix una diversitat de pensaments a l'hora de definir clarament què entenen com a banc ètic.


Nosaltres considerem que un banc ètic s'ha de regir per principis inviolables intrínsecs a la seva condició de depositari de la confiança dels seus clients. 
Tots anem al banc per protegir els nostres guanys i per cercar formes de millorar la nostra tresoreria, sigui per tirar endavant un negoci o simplement viure una mica millor.
A 11ONZE ens comprometem a honorar aquesta enorme responsabilitat que dipositeu en nosaltres i a sempre fer valer primer els vostres interessos abans que els nostres, esperant que el
resultat de la nostra feina us satisfaci i que els honoraris que cobrem pels mateixos siguin adequats i justos.
Pensem sincerament que si us va bé, ens anirà bé a nosaltres també.

© 2020 by La Fed Management Company Ltd.                Termes i condicions d'ús               Política de privacitat

La Fed Management Company Ltd.

info@11onze.cat

careers@11onze.cat