clay-banks-XvS-uKUoUao-unsplash-onze.jpg

No Fee, Low Fee

11Onze no és un banc Baix cost tot i que en té la característica principal, baix preu, com un dels seus atributs. No ens agrada parlar de costos perquè entenem que haurem de proveir serveis tangibles als nostres clients, per poder-los cobrar. Per tant creiem que la paraula Honorari  i no Despesa s'ajusta més a la realitat i a l'esperit del nostre banc.

Hem dissenyat un model de negoci que ens permet oferir serveis bàsics i d'alta qualitat, sense cost directe pels nostres usuaris junts i  amb una cartera de solucions innovadores que justifiquen el seu pagament pels resultats tangibles que tindran en la millora de la tresoreria dels nostres clients.

Pricing

Serveis gratuïts

Amb 11Onze podràs gaudir dels serveis bàsics de banca gratuïtament. A través de la nostra APP podràs en menys de 5 minuts crear-te un compte corrent per rebre la nòmina, domiciliar factures, fer transferències nacionals i internacionals i disposar d'una targeta de dèbit Mastercard. Tot això, sense cost.

Serveis de subscripció mensuals

Podràs accedir als nostres serveis prèmium amb una subscripció mes a mes. Aquesta oferta inèdita en el mercat et permetrà utilitzar aquests serveis en funció de les teves necessitats reals i puntuals. No tenim gens d'interès a cobrar-te serveis que no necessites. Hem preparat una carta de serveis que inclou per exemple, l'assistència personalitzada d'un finance planner que t'ajudi a estalviar, l'accés a serveis de crèdit en la modalitat self service o simplement una assegurança de descobert que et protegeixi contra els efectes negatius del mateix de manera puntual.

Servei de pagament únic per ús

Podràs accedir al nostre mercat de finançament entre usuaris del banc per cercar bones oportunitats d'inversió o inversors pel teu projecte. Nosaltres volem afavorir el creixement de la cultura financera entre els nostres clients de manera que puguin adquirir coneixements propis amb el mínim de risc i màxim assessorament.