Search
  • 11onze

Gemma Vallet, nova Directora de Màrqueting (CMO) d'11Onze

Gemma Vallet és doctora especialista en Digital Branding per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en comerç digital per La Salle (URL, Barcelona). És cofundadora de diferents empreses, com Mimoke, una empresa d'alta joieria, ètica i sostenible, pionera al Sud d'Europa on fins ara ha estat la directora de màrqueting. També és partner i cofundadora d'agències de màrqueting com The Content Hub Agency i Weincontro. Ha treballat en temes de marca digital, xarxes socials i transformació digital, tant a nivell global com local, desenvolupant la seva tasca en diversos indrets del món (en relació amb marques com BASI Group, Emirates bank, ZurichGroup, GUCCI, entre d'altres). També és professora i l'alma mater del Màster en Social Media i Digital Business de La Salle, així com del postgrau de BrandCommunity Management, fent recerca en temes de sostenibilitat i branding.


Li hem preguntat a la CMO (ChiefMarketingOfficer) per quina raó va acceptar aquest repte, i ens va respondre:


"El motto de l'equip d'11Onze permet sintetitzar de forma senzilla i brillant un somni que tots tenim especialment ara, i que 11onze farà realitat en els propers mesos: disposar d'una banca comunitària, amb justícia social i per potenciar l'energia verda. El fet de poder sumar valor i fer possible 11Onze és un honor per a qualsevol persona. M'incorporo amb el somni de fer el millor possible, des de la meva àrea, per a poder ajudar a les persones a construir una nova economia i gaudir-ne. Una nova economia transparent i ètica. Tothom podrà veure que amb 11Onze tenen una plataforma que els facilita les eines per a fer realitat els seus somnis; crear les seves empreses, estudiar, tenir un projecte de família, sense incerteses i amb el suport d'una comunitat de persones autèntiques.


11Onze se situa a l'avantguarda, per tal que allò que ha de succeir, la construcció d'una nova economia es faci des de l'ètica. Per tant i senzillament, estic enamorada de la filosofia del projecte 11Onze, de la seva plataforma innovadora i de tot l'equip de grans persones que hi ha involucrades a 11Onze, ara en creixement accelerat".

1,421 views0 comments

© 2020 by La Fed Management Company Ltd.                Termes i condicions d'ús               Política de privacitat

La Fed Management Company Ltd.

info@11onze.cat

careers@11onze.cat