11Onze-Banc-App

11Onze Particulars

Aviat la primera plataforma fintech catalana al servei de les persones

Avisa'm

Estem creant la nova generació digital financera dissenyada per a les persones amb les últimes tecnologies.

Informació digital i econòmica

La nostra plataforma suporta els estàndards dels serveis financers i la PSD2 (Directiva europea que regula els serveis de pagament de la UE). Així doncs, els nostres clients podran obtenir una visualització global de les seves finances integrant el seu ecosistema monetari.

Sent capaços de visualitzar a múltiples nivells de forma intuïtiva a través de panells de control personalitzables.

Academy
11Onze-Personal-App

Un cop més, volem que els nostres clients tinguin una visualització global de les seves posicions i agilitzar així la seva presa de decisions.

  • Pagaments instantanis
  • Guardioles
  • Gestió de subscripcions
  • Transferències en 3 segons
  • Eines intuïtives per arribar als teus objectius

Funcionalitats

 

   Comptes i transaccions

Els clients podran a simple vista veure la seva situació financera agregada. A través de filtres i categoritzacions, podran ser capaços de navegar sobre qualsevol transacció realitzada.

 

Funcionalitats   My Money Dashboard

Crearem entorns personalitzats per diferents segments, ja que les finances dels adults no són les mateixes que les dels joves i viceversa.

Funcionalitats   Gestió de tresoreria personal

Gestiona les teves finances de la forma apropiada. A través d’un control sobre les diferents categories de despesa en el teu dia a dia i fixant-te objectius d’estalvi per tal de complir amb les teves metes.

Funcionalitats  Fàcil obertura del nostre servei

Crear el teu servei financer mai haurà sigut tan senzill. En poc temps i descarregant-te la nostra aplicació, seràs capaç d’obtenir els beneficis de les nostres prestacions financeres digitals i serveis prèmium.

Funcionalitats   Transferències

Porta un pas més enllà el moviment de diners amb la nostra app. Sent capaç de planificar, configurar i supervisar els moviments recurrents de forma senzilla. Gestionar de forma centralitzada el teu capital és la base d’un bon control financer.

Funcionalitats   Dipòsits i Préstecs

Sent client d’11Onze, podràs ser capaç d’obtenir préstecs automàtics i comparar els preus amb la resta del mercat en les mateixes condicions. Probablement a través nostre obtindràs un benefici notable, ja que en ser una entitat financera ètica i amb una estructura optimitzada, els interessos que proposarem seran el teu millor aliat.

El centre de control per la nostra gent

Volem que cada interacció amb nosaltres sigui memorable, una experiència amb significat i aportar el màxim valor afegit a través de tots els canals digitals possibles. Per això volem oferir al públic una entitat digital que els permeti tenir un control i acció sobre el seu capital en tot moment.

11Onze-Personal-App

Avisa'm