“Les coses es construeixen amb constructors”

Capítol 4 de L’Academy ja disponible

Constructors. Capítol 4 de L’Academy ja disponible

 

Els treballadors són el cor de l’empresa i els principals constructors d’11Onze. I això es visibilitza cada vegada més a L’Academy, la sèrie documental que explica l’experiència de formació intensiva que van viure els treballadors per convertir-se en agents 11Onze.

Durant tres setmanes, 50 persones que no es coneixien de res van aparcar les seves vides per entrar al campus pop-up que 11Onze va posar en marxa al Châteauform’ Campus La Mola de Terrassa.

James-Sene

“Les coses es construeixen amb constructors, i els constructors agafen riscos”

Els tres primers capítols, disponibles a 11Onze TV, ens han permès veure com els agents descobrien el projecte que 11Onze els posava a les mans. Ara, arriba el capítol 4, Constructors, on als treballadors els espera una sorpresa: se’ls posarà a prova en una competició per equips. L’objectiu és valorar com els agents col·laboren, com reaccionen quan les coses es compliquen i com s’ajuden.

El capítol de Constructors el protagonitza en Joan Valls, agent al qual seguim durant la seva jornada a L’Academy. En Joan està expectant després d’haver vist els tres primers capítols de la sèrie: “a nivell d’oportunitat personal i per a Catalunya, el projecte d’11Onze em fa sentir molta responsabilitat. M’ho miro amb molt respecte i jo vull estar a l’altura. Amb la sèrie heu unit la vessant humana i la professional”.

Segurament en Joan rebrà reaccions directes del seu entorn i seguidors, tal com li va passar a l’Oriol Tafanell, cap d’agents 11Onze i protagonista del capítol 3, El Compositor: “la meva família i amics em feien tots la mateixa reflexió. Em deien, sí que et tenen en consideració… un reportatge sobre tu tan ben fet!”. L’Oriol assegura que “em vaig sentir un privilegiat” i també destaca les reaccions de la comunitat d’11Onze, de La Plaça: “hi ha dos comentaris de dues persones que volen que sigui el seu agent!”.

La Lara de Castro, protagonista del capítol 2 Prou i cap d’agents 11Onze ens assegura que “la gent em diu que els capítols són molt emocionants i que realment deixen veure el tipus de persones que som”.

L’Academy és una sèrie documental original d’11Onze TV que permet viure des de dins un procés humà extraordinari, el creixement personal i professional d’un grup de persones que conviuen tres setmanes de dilluns a diumenge en plena pandèmia mundial amb un objectiu: formar-se i acoblar-se per convertir-se en l’equip que farà néixer la primera comunitat fintech digital de la història de Catalunya.

Trobareu tots els capítols de L’Academy a 11Onze TV, amb un capítol d’estrena cada dijous.

Veure els capítols

11Onze 11Onze
  1. Manel LopezManel Lopez says:
  2. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
  3. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
    Alicia

    L’equip es bàsic tan per construir com per treballar

    • David LópezDavid López says:
      David

      I tant Alicia, és com el dit aquest que diu: Si vols arribar de pressa, ves sol, però si vols arribar lluny, ves acompanyat. Aquí de companyia tenim la millor.👌😊

      Fa 3 anys
  4. Mercè ComasMercè Comas says:
    Mercè

    Es així. Els constructors són gent decidida qye necessiten un equip que els ajudi
    Els agents 11Onze ho són El Joan ho explica molt bé. Es nota que s’ho creu.
    Menció especial per les mares de nadons😘😘

    • Joan Valls says:

      No tant Mercè! La inspiració del moment! No res més! 🙂

      Fa 3 anys
    • Miquel Àngel Burgos Fradeja says:

      Exacte, Mercè. No només els agents 11Onze, sinó tothom que forma part d’aquesta comunitat nostra, som aquí per a construir quelcom nou i diferent. En Joan el primer!

      Fa 3 anys
  5. laura bunyollaura bunyol says:
    laura

    Fantàstic Dijous!!!! Quin dia!! Ens teniu robat el ❤️

  6. James SeneJames Sene says:

Deixa una resposta

App Store Google Play