Estiu 2021: Colors, tendències i moda a la xarxa

Qui decideix els colors de l’estiu? Coneixes el Pantone Color Institute? T’expliquem per què trobes el que trobes al carrer i a les xarxes.

 

Ja estem de ple a l’estiu i, com en cada canvi de temporada, allò que portarem o veurem a peu de carrer o a la platja ha estat estudiat meticulosament per experts que analitzen les tendències. Avui, us volem posar al dia de les tendències d’aquest estiu 2021, i ho farem en tres petites pinzellades: ens endinsarem en els colors actuals, revisarem les prediccions de tendències, i ens informarem de com és la moda a la xarxa.

El corall, el lila, el groc o el fúcsia, els colors de moda de l’estiu

Qui decideix els colors de moda que veiem a les revistes, els que porten les presentadores de televisió, les influencers o els que veurem portar a la gent durant la temporada d’estiu? Això és feina de Pantone Color Institute, el centre de prediccions de tendències i consultoria dels colors de Pantone. Ells són, en gran part, qui marquen els colors que es portaran. Cada temporada fan un informe suggerint els deu colors principals i els cinc colors clàssics neutres a portar. 

Per a aquest estiu, Pantone aposta per la vitalitat a través de colors vius, com el groc ataronjat, el blau cel, el blau fosc, el marró terra, el verd fluix, el verd mentolat, el corall, el lila, el groc i el fúcsia. Pel que fa als clàssics de la temporada, proposen el blau ennegrit, el gris, el crema, el color terra i el verd salze. Segons diu Leatrice Eiseman, directora executiva de Pantone Color Institute, els colors d’aquest estiu combinen l’energia, la relaxació i el confort a fi de millorar el nostre estat d’ànim, allò que possiblement més necessitem ara mateix.

Tendències per a tots els gustos

Igual que en els colors, les tendències de moda també s’analitzen i es preparen amb antelació. Hi ha empreses que es dediquen a fer informes del que es portarà, anticipant dos anys abans la moda que trobarem a peu de carrer. Segons l’analista i experta en predicció de tendències Rosalina Villanueva, de WGSN -una empresa que es dedica exclusivament a pronosticar tendències-, aquest estiu és tendència la comoditat, l’estil futurista, el retro, el pop, l’estil mariner, els looks safari, els materials vaporitzats, els florejats, el minimalisme i els materials respectuosos amb el medi ambient. 

Xarxes socials, el nou incubador de tendències 

Però la moda no només la trobem en els colors que decideixen Pantone o els analistes més experts. La moda la trobem també a la xarxa. Tot navegant i amb una mica d’atenció tothom pot observar les tendències més top d’aquest estiu: Els barrets de pescador (bucket hat), les peces de vestir i els complements de ganxet, la bijuteria de colors, les espardenyes, les camises XXL, les sandàlies de flip flop, les bosses de xarxa, les peces asimètriques, les bermudes, els quadres vichy, el “tie-dye” o els vestits i la roba d’estil eivissenc, són només algunes tendències de moda que podrem trobar-nos aquest estiu, d’acord amb la moda que se segueix a les xarxes socials.

Recordem finalment que aquest estiu la moda ve carregada de felicitat;  no es tracta de ser el més modern ni el que vesteix amb les tendències més actuals, sinó de treure de cadascú la personalitat i l’energia més autèntica interpretada per mitjà de les peces que portem. I per últim, que ningú es deixi aquests bàsics de temporada: El somriure i el bon humor; que són la tendència més a l’alça que sempre trobarem, temporada rere temporada. 

 

Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre 11Onze? Clica aquí per subscriure’t al nostre canal de Telegram

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Cultura

Operació Biquini?

2min lectura

No, gràcies!

Comunitat

Brava Fabrics

4min lectura

De Barcelona al món

Sostenibilitat

Disseny d’interiors

5min lectura

Per a pisos petits i sostenibles



Equip Editorial Equip Editorial
  1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
  2. Carles MarsalCarles Marsal says:
    Carles

    Jo sempre vaig fosc🙄

  3. Laura CarlúsLaura Carlús says:
    Laura

    Tendències per a qui i per a què…? Coneix-te i crea la teva pròpia imatge més genuïna😉

  4. Mercè ComasMercè Comas says:
    Mercè

    Una prova més de com n’ estèm de teledirigits. Però vaja, hi ha un ventall d’ opcions prou gran perquè una gran majoria pugui sentir que “va a la moda” Premi pels que van anticipar fa dos anys que a dia d’ avui necessitariem energia i relaxació.
    M’ apunto al bon humor😉🙏

    • Silvia GarrigaSilvia Garriga Sole says:
      Silvia

      Al final “anar a la moda” o no, és una opció molt personal, però sigui com sigui el bon humor és molt important per tirar endavant.

      Fa 3 anys
  5. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
    Alicia

    El que més m’agradat la tendència perenne el somriure i el bon humor
    Gràcies

    • Silvia GarrigaSilvia Garriga Sole says:
      Silvia

      A mi també Alicia! És que sense aquestes dues coses, la vida és una mica més ferregosa no?

      Fa 3 anys
  6. Rosa Maria SoléRosa Maria Solé says:
    Rosa Maria

    Sí, és tendència les coses de ganxet que jo feia a les meves filles quan eren petites, vestits i banyadors. I ara és fan tops.

    • Silvia GarrigaSilvia Garriga Sole says:
      Silvia

      Ara es fa de tot Rosa Maria, i totes les modes acaben tornant!! Gràcies per seguir-nos!!

      Fa 3 anys

Deixa una resposta

App Store Google Play