Disseny i artesania a Palo Alto Market

Després d’un any de pandèmia, el festival torna a Barcelona amb més força i seguretat que mai. Una cita obligada per als amants del disseny, la innovació i l’artesania.

 

Què és Palo Alto Market Fest?

L’antiga fàbrica Gal i Puigsech, al bell mig del barri industrial del Poblenou, s’ha convertit en un espai de referència creativa gràcies a la Fundació Palo Alto, que ha fet d’aquest recinte un clúster d’empreses de creació artística i cultural. A més, des de fa uns anys el recinte acull l’anomenat Palo Market Fest, que tradicionalment té lloc el primer cap de setmana de mes i que, seguint la dinàmica de l’espai, acull un esdeveniment molt especial on no falten marques de tota mena, propostes culinàries d’arreu del món i música en directe per amenitzar la jornada.

 

El bressol de les tendències

Set anys després de la seva creació, s’ha consolidat com un mercat de referència, tant per a locals com per a visitants, i actualment compta amb més de 30 expositors de disseny per a tots els gustos: joies, art, roba de segona mà, vintage, sostenible o accessoris, en una selecció de propostes per a tots els sexes i edats. L’ampli ventall de marques artesanes ofereix productes originals i exclusius que fan del Market una experiència única.

Catorze empreses premium tanquen el cartell amb les propostes més innovadores del mercat, on el talent emergent, el disseny i la funcionalitat es troben per a crear productes sostenibles, de qualitat i on menys sempre és més.

 

Les 3M del Palo Alto: menjar, música i moda

La música en directe omple cada racó del recinte amb la “Street music experience”, que amenitza la jornada des de diferents escenaris.

I també en termes de menjar, el Market també ha esdevingut l’espai de referència en el sector food truck a la ciutat. Aconsegueixen reunir propostes culinàries de tota mena i multiculturals, sense faltar-hi menjar saludable i vegetarià.

 

Aforament limitat i prevenda d’entrades

Aquest cap de setmana té lloc l’última edició d’estiu del festival, que per qüestions sanitàries es divideix en dos torns: de 13:00 h a 18:00 h i de 18:30 h a 23:00 h, amb un aforament màxim de 950 persones. L’entrada té un cost de 5 € i es farà de forma exclusiva a través de l’aplicació de VERSE. Els menors de dotze anys i les persones amb mobilitat reduïda o discapacitat i els seus acompanyants podran accedir-hi de forma gratuïta.

 

Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre 11Onze? Clica aquí per subscriure’t al nostre canal de Telegram

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Comunitat

Brava Fabrics

4min lectura

Una empresa de proximitat que van iniciar el seu recorregut empresarial el 2015 a Barcelona.

Cultura

Tecnologia i art

6min lectura

L’art digital és capaç de qualsevol cosa.

Cultura

Viatjar amb el menjar

5min lectura

Una part essencial de qualsevol viatge.



Equip Editorial Equip Editorial
  1. Daniela SimónDaniela Simón says:
  2. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
  3. Carles Mateu del Rio i de BatlleCarles Mateu del Rio i de Batlle says:
    Carles Mateu

    Molt guapus per anar-hi.

  4. Laura CarlúsLaura Carlús says:
    Laura

    Si aquests mercats han estat una oportunitat pels dissenyadors i artesans que hem intentat viure del que més ens agrada, crear.

    • David LópezDavid López says:
      David

      I quin ambient més bonic es viu, parada mensual obligatòria!

      Fa 3 anys
  5. Rosa Maria SoléRosa Maria Solé says:
    Rosa Maria

    No sabia que existia Palo Alto, però m’ha creat molta curiositat, a veure sí quan tornin a fer-ho i puc anar.

    • Jordi CollJordi Coll Planas says:
      Jordi

      Hola, Rosa Maria. Aquests últims anys han sorgit mercats estivals d’aquest estil per tot Catalunya, i on s’hi combinen disseny, innovació, artesania, alimentació, restauració i fins i tot concerts i música en viu… A la província de Girona n’hi ha de semblants, com poden ser “La Santa Market”, a Santa Cristina d’Aro, “La Industrial Market”, a S’Agaró, i el “White Summer Festival”, a Pals…

      Fa 3 anys
  6. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
    Alicia

    Es un bon lloc palo alto, un concepte de market diferent, més viu m’atreviria a dir

Deixa una resposta

App Store Google Play