“Què l’ha fet decidir a convertir-se en un dels fundadors i accionista del banc 11Onze?” Jordi Roset al Món Diari

EL MÓN Diari ENTREVISTA a Jordi Roset, un dels 148 socis fundadors de l’entitat financera | “Necessitem un banc que no treballi per a l’establishment i el Deep State espanyol”, remarca l’empresari terrassenc

Com a país, necessitem un banc emblemàtic. Tots els països el primer món tenen el seu banc de referència. A Catalunya els havíem tingut, però ja hem vist que després de l’1-O del 2017, les entitats bancàries més grans amb una llarga trajectòria van decidir traslladar les seus bancàries ubicades a Catalunya pressionades per l’Estat i pel monarca. Ens cal un banc que treballi autènticament per al país, per a la seva societat i el seu teixit empresarial. Tant de bo la Generalitat fes el pas de crear un banc central, però com a mínim, i mentrestant, necessitem un banc privat central que impulsi la reconstrucció del país en tots els àmbits.

Llegir tota l’entrevista a EL MÓN diari de Jordi Roset aquí

Per què has decidit invertir a 11Onze?

 

El motiu principal és que, per circumstàncies del passat, Catalunya no disposa de cap banc íntegrament català. Després del procés independentista del 2017, entitats bancàries més grans amb una llarga trajectòria van decidir traslladar les seus bancàries ubicades a Catalunya fruit de la pressió política i estatal. Opino que això no diu gaire d’un banc que realment aposta pel nostre país, no pot ser que a la mínima de canvi decideixin deixar-ho tot i marxar. És precisament aquí on neix la necessitat de tenir un banc 100% català i que a més, cregui en les possibilitats del seu país.legir.

Si t’interessa aquesta notícia, et recomanem:

“Necessitem un banc català que cregui en les possibilitats del seu propi país”

 

Equip Editorial Equip Editorial
  1. Daniela SimónDaniela Simón says:
  2. Manel LopezManel Lopez says:
    Manel

    molt valent!

  3. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
    Alicia

    Molt valent jordi

  4. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play