Aprèn amb les Formacions 11Onze

11Onze posa a disposició dels seus usuaris les formacions que estan impartint els agents als seus companys. Des de criptomonedes i derivats a macroeconomia: aprenem en comunitat i ens formem els uns als altres.

 

Els agents 11Onze segueixen la seva formació contínua i els treballadors especialitzats en alguna temàtica comparteixen els seus coneixements en cursos a la resta de companys. Aquesta iniciativa de formació en comunitat va començar al juny i ara 11Onze l’obre als usuaris de La Plaça perquè tothom pugui accedir a aquesta formació en temes econòmics i financers.

Si l’estiu és una bona època per formar-se i aprendre coses noves, a l’apartat d’Aprendre d’11Onze hi trobareu formacions de 30 minuts sobre temes molt concrets. Comencem amb un primer capítol introductori sobre criptomonedes amb l’agent Aitor Canudas. Però també s’abordaran els ETF, el facturatge de factures, la macroeconomia dels tipus d’interès, les classes d’actius o els préstecs garantits amb actius, entres d’altres. Els cursos estan impartits pels agents: Marc Jara, Joan Benedicto, Núria Rambla, Pilar Oltra, Albert Chic, David López, Sergi Colell, Jordi Sánchez, Jordi Oller, Amadeu Vilaginés i el ja esmentat Aitor Canudas. Ara, donats els seus coneixements, assumeixen el rol de formadors dels seus companys i de la comunitat 11Onze.

Com sempre, les persones que vegin els cursos, al final podran respondre un qüestionari per valorar els coneixements adquirits. I, en funció del resultat, es guanyaran Peles. Una moneda virtual, però que aviat serà molt real per als usuaris de La Plaça.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

El Diner

2min lectura

La sèrie d’animació per aprendre economia

11Onze

Vols seguir aprenent amb 11Onze?

2min lectura

Formar-nos per prendre les decisions correctes

Sostenibilitat

Aprendre a cuinar

4min lectura

Aprendre a aprofitar



11Onze 11Onze
  1. Daniela SimónDaniela Simón says:
    Daniela

    Gràcies nois!👏

    • Eve Doña says:

      Gràcies a tu Daniela, esperem que podeu apendre i gaudir amb les nostres formacions! 😊

      Fa 2 anys
  2. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
  3. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
    Alicia

    Es una gran idea i fomenta el treball en equip, gaudir de les vostres formacions es un plaer

    • Silvia GarrigaSilvia Garriga Sole says:
      Silvia

      Gràcies Alicia, tot el que fem és intentant aportar alguna cosa útil a la comunitat.

      Fa 3 anys

Deixa una resposta

App Store Google Play