“El Neobanc 11Onze crea una xarxa social privada per als seus clients” Finextra

FINEXTRA explica com 11Onze ha creat una xarxa social privada per als seus clients en la notícia publicada el 26 d’abril de 2021.

 

Podeu llegir la notícia en català aquí:

El banc comunitari digital de Catalunya 11Onze ha llançat la seva pròpia xarxa social privada per a clients, centrada en els diners i semblant a Facebook.

La xarxa social privada (PSN) permet als clients accedir al “Sistema de Gestió de l’Aprenentatge” d’ 11Onze: una col·lecció de més de 200 vídeos curts i específics sobre finances, economia i benestar. També posa en contacte als usuaris amb els agents del banc i els seus companys permetent-los interactuar en “La Plaça” (la plaça del mercat). En les pròximes setmanes, el banc té previst afegir funcions com un mercat per a comprar i vendre productes i serveis, un micromecenatge i préstecs.

11Onze afirma que vol que aquesta xarxa social aporti calor humà a la banca digital la qual, segons l’empresa, actualment pateix una mancança de connexió emocional i té com a únic objectiu la transacció. James Sene, president de 11Onze, afirma: “Som una nova categoria de xarxa social amb els últims avanços de Facebook, Instagram, YouTube i Linkedin units en un format de Netflix. És una xarxa social vertical sobre els diners, feta a Catalunya. És una part integral de la nostra comunitat digital on particulars i petites empreses poden aprendre, debatre i entendre com funcionen els bancs”.

“Hem utilitzat una tecnologia innovadora que aporta una autèntica experiència de consum en el sector de la banca digital. Els bancs fintech han tingut dificultats per a mantenir l’aspecte relacional amb els bancs tradicionals i els bancs comunitaris no han aconseguit optimitzar les possibilitats de l’esfera digital. Aquest buit és el que cobreix l’oferta de 11Onze”.

Llegir notícia original

11Onze
 1. Joan Bringues says:

  En accedir ho veig tot en anglès, hi ha opció pel nostre català?

  • David López says:

   Hola, Joan, Finextra és una web externa a 11Onze. Però, tot el contingut que hi ha a la notícia, el pots llegir traduït al català, en aquesta mateixa pàgina, a dalt de l’enllaç.

   Fa 2 mesos
 2. Josep Guarro says:

  Sembla un projecto innovador, felicitats

 3. JOAN TORNE says:

  Molt interessant, espero treu-re’n profit.

  • Miriam Frías says:

   Moltes gràcies, Joan! I tant que sí! Gràcies pel teu interès en 11 Onze i per formar-hi part.

   Fa 3 mesos
 4. Josep Gimbernat says:

  A veure com respón. L’important són els fets i no les paraules. Li donc un vot de confiança.

  • David López says:

   Gràcies per la teva confiança Josep. Pots estar segur que treballarem per mantenir-la intacta.😊

   Fa 3 mesos

Deixa una resposta