FAQs

1024x1024-11Onze3.png

Recollim per a tu les preguntes que ens ha fet arribar molta gent. Un honor poder respondre a les preguntes més freqüents.

LA GRAN PREGUNTA: Quan serem operatius com a banc?


Obrirem a mitjans del 2021.
Sou un banc català?


Som un banc català. Un banc fet per persones normals i adreçat a les persones i empreses dels Països Catalans.
Podeu operar com a banc català?


Podem operar com un banc, som un neobanc nascut al bell mig de Catalunya i comptarem amb llicència europea per poder operar a Catalunya i a tot el món.
Vull ser inversor-fundador, es pot ser accionista del banc?


Es pot ser inversor. Envia’ns el teu requeriment a la nostra bústia fundadors@11onze.cat i et facilitem les condicions per ser-ne, inversor. Ben aviat realitzarem una campanya de crowdfunding, per tant hi podràs participar.
Quant ens cobrareu?


Serveis gratuïts Amb 11Onze podràs gaudir dels serveis bàsics de banca gratuïtament. Serveis de subscripció mensuals Podràs accedir als nostres serveis prèmium amb una subscripció mes a mes. Aquesta oferta inèdita en el mercat et permetrà utilitzar aquests serveis en funció de les teves necessitats reals i puntuals. No tenim gens d'interès a cobrar-te serveis que no necessites. Hem preparat una carta de serveis que inclou per exemple, l'assistència personalitzada d'un finance planner que t'ajudi a estalviar, l'accés a serveis de crèdit en la modalitat self service o simplement una assegurança de descobert que et protegeixi contra els efectes negatius del mateix de manera puntual. Servei de pagament únic per ús Podràs accedir al nostre mercat de finançament entre usuaris del banc per cercar bones oportunitats d'inversió o inversors pel teu projecte. Nosaltres volem afavorir el creixement de la cultura financera entre els nostres clients de manera que puguin adquirir coneixements propis amb el mínim de risc i màxim assessorament.
Què cal fer per donar-se d’alta?


Quan estiguem operatius, un cop tinguis l’app instal·lada, segueix totes les passes. Serà molt fàcil. Et demanarem les teves dades personals i un cop verificada la teva identitat, tindràs accés a 11Onze.
Podré accedir amb el meu mòbil?


Sí, des d’Android i Apple, entre altres sistemes operatius.
11Onze Banc tindrà oficines?


Som un neobanc, tindrem presència física, estratègica en els Països Catalans. Si bé som digitals, et donarem un servei àgil, les 24h del dia, a través dels nostres agents, els nostres canals de comunicació i la intel·ligència artificial de la plataforma 11Onze.
Tenim una petita-mitjana empresa, podrem tenir compte empresa?


Sí.
Quins serveis bancaris ofereix 11Onze Banc?


Tots els productes que tenim anunciats a la nostra plana web, AQUÍ. Podràs fer tot el que fas normalment amb el teu banc: domiciliar la teva nòmina, els teus rebuts, fer transferències, estalviar, tenir la teva targeta de dèbit, de crèdit… I molt important comptant amb el suport del teu agent 11Onze i el seu equip.
Poden totes les persones invertir en 11Onze?


Qualsevol persona podrà invertir en 11Onze per una quantitat molt accessible. Invertir en 11Onze és invertir en la comunitat catalana.