11ONZE TV

Quina relació tenim amb els diners?

Mireia Cano Codina

Què són per tu els diners? Com en descriuries la teva relació? En aquest vídeo us convidem a reflexionar sobre com la nostra relació amb els diners pot tenir un gran impacte en la nostra vida.

Mireia Cano Codina
 1. Rubèn Castro says:

  Dels diners n’espero tranquil•litat de cara al futur però a la vegada encara no en parlo gaire. Tinc una mica dels dos mons.

  • Mireia Cano Codina says:

   D’això es tracta, de trobar l’equilibri entre els dos mons! Gràcies per compartir-ho, Rubèn!

   Fa 3 mesos
 2. Josep Maria Vilaregut Soler says:

  M’agradaria no haver-hi de pensar en els diners, malauradament hi he de pensar en tot moment, si puc fer una cosa o no la puc fer. No pretenc ser ric, però si que m’agradaria no haver-hi de pensar. Arribar a una estabilitat financera perpetua. Però potser això és ciència ficció

  • Mireia Cano Codina says:

   Potser no es tracta de deixar-hi de pensar, perquè sens dubte ens preocupa i preocuparà sempre aquesta visió que comentes, sinó de controlar aquest pensament, aquesta relació, i enfocar-la des d’un punt de vista que t’aporti, més que et limiti. Reflexionar-hi ja és un pas! Gràcies pel comentari, Josep Maria!

   Fa 3 mesos
 3. Emma Codina Fontcuberta says:

  La relació que tinc amb els diners és de pont per aconseguir allò que necessites i també per fer realitat els teus somnis i projectes, en resum…per anar endavant

  • Laura Bunyol Bartrina says:

   Aquesta és una relació positiva definitivament!, comparteixo amb tu la mateixa visió!

   Fa 3 mesos

Deixa una resposta