11ONZE TV

Hi ha tres generacions de persones que ens acompanyen: Darren Smith

11Onze

Un dels grans reptes de l’Academy ha estat acoblar tres generacions de persones, que seran la nostra comunitat d’agents. Des de muntar un ordinador amb tots els seus perifèrics, fins a configurar programes i sistemes de missatgeria. Tots comandats pel nostre cap d’Operacions, en Darren Smith, que ha compartit amb tots i totes hores d’aprenentatge mutu, riures i també emocions. Amb tots vosaltres, el Darren.

11Onze
 1. Enrique Puig i Domingo says:

  Excel·lent, en Darren sembla una persona “en majúscules” i crec que aquesta visió de la vida en general és un dels beneficis que tots els empleats de 11O han de transmetre a la gent per creixer tots junts. Salut =)

  • Lels says:

   Exacte Enrique! L’equip d’11Onze volem transmetre la filosofia de la nostra companyia i ajudar en tot el que estigui al nostre abast a la nostra comunitat. Benvingut a la Plaça!

   Fa 3 mesos
 2. Sergi Zamora Sola says:

  Es important que cadascuna d’aquestes generacions tingui alguna cosa a dir. Perque tots estem conectats i si falla un sol enllaç de la cadena no podem avançar. Gràcies Darren.

  • Miriam Frías says:

   Moltes gràcies Sergi pel teu interès i les teves aportacions! Ens encoratja moltíssim comprovar que aquest projecte us il·lusiona tant com a nosaltres. La gran aposta d’11 Onze és creure en les persones i en el seu potencial sense fer cap mena de discriminació i aquí en teniu el resultat. Moltes gràcies novament i sigues molt benvingut a La Plaça!

   Fa 3 mesos
 3. Santiago Alcoverro says:

  Trobo fantàstica i molt potent la idea aquesta de combinar tres generacions. Fent-ho així només poden sortir coses bones. Li diria innovació organitzativa, no gaire habitual avui dia. Endavant!

  • Albert Chic Giménez says:

   Gràcies Santiago! Volem fer les coses tan bé com puguem, perquè estem segurs que tothom sense excepció se’n beneficiarà.

   Fa 3 mesos
 4. alicia Coiduras Charles says:

  no solment m’agrada com ho expliques , m’encanta com ho trasmets , entusiasme pur que s’encomana , gracies Darren

  • David López says:

   Alicia, personalment, afirmo que escoltar a Darren és addictiu, parla amb una naturalitat de coses tan complexes que fa fàcil l’aprenentatge.

   Fa 3 mesos
 5. Mercè Comas says:

  Soc fan del Darren, des del primer moment. Pel que diu i com ho diu. La naturalitat i la senzillesa en persona.
  Moltes gràcies Darren 👏👏

  • David López says:

   Aquí tens un altre fan Mercè.
   Penso que tot l’equip 11Onze estem amb la mateixa sensació. 😍

   Fa 3 mesos
 6. Laura Bunyol Bartrina says:

Deixa una resposta